NRK Meny
Normal

Trump: – Får lyst til å slå dem

Donald Trump var ikke særlig imponert over talen Hillary Clinton eller andre demokrater leverte under demokratenes landsmøte.

– Jeg ville slå

Donald Trump har uttalt at han ønsker å slå tilbake verbalt mot flere av demokratene som han mener spredte løgner om han i sine taler under demokratenes landsmøte, men sier at han har bestemt seg for å bare fokusere på Hillary.

I en uttalelse rett etter talen til Hillary Clinton fredag morgen norsk tid sier leiren til Trump at Clinton beskrev «et fantasiunivers», skriver Reuters.

– Hillary Clintons tale var en fornærmende samling av klisjeer og oppbrukt retorikk. Hun brukte kvelden på snakke ned til det amerikanske folket som hun har sett ned på hele sitt liv, sier Stephen Miller, en av Trumps nærmeste rådgivere.

– Får lyst til å slå

Donald Trump befinner seg på et valgmøte i Cedar Rapids i delstaten Iowa. Det var her han tidligere på dagen luftet sin frustrasjon over de forskjellige talerne under demokratenes landsmøte, som han sier serverte løgner om han.

Blant annet sa han at han ønsket å slå en rekke av talerne så hardt at det vil gå rundt for dem, skriver CNN.

– De vil aldri komme seg, sa Trump.

Når han sier slå, så mener Trump ofte verbalt, ifølge den amerikanske kanalen.

Ble overtalt av guvernør

Trump sa videre at en nær venn av han, en «veldig stor guvernør», snakket ham vekk fra å gå til angrep på andre demokrater.

– Han sa: «Ikke slå der, ikke spark nedover. Du har en person å slå og det er Hillary Rodham Clinton», fortalte Trump.

– Jeg sa at jeg virkelig ønsket å gjøre det. Jeg liker ikke det de sier om meg fordi det er løgner. Ikke alt, men mye av det er løgner.

Til slutt skal Trump ha bestemt seg for å ikke gå til verbale angrep mot demokratene.

Artikkelen fortsetter under videoen

– Kan ikke stole på Trump med atomvåpen

Clinton var ikke nådig mot Trump i talen sin.

– Vil ikke se den dritten

I Cedar Rapid sa tidligere torsdag sa han også at han ikke ønsket å se talen til Hillary.

– Jeg tror vi blir her hele natten for jeg ønsker virkelig ikke å dra hjem og se den dritten, sa han og refererte til Clintons forestående tale.

Likevel ble det underveis i talen til hans rival i presidentvalget lagt ut en rekke Twitter-meldinger fra kontoen til Trump med kommentarer til det som ble sagt.

– Hillarys visjon er en verden uten grensen hvor arbeidende mennesker ikke har noen makt, ingen jobber, ingen sikkerhet, står det i en tweet.

Laster Twitter-innhold

– Hun er eid av Wall Street!

Andre meldinger som ble lagt ut gikk på at amerikanernes levemåte er i «fare på grunn av radikal islam» og ble fulgt opp av sterk kritikk mot Hillary Clinton for at hun ikke engang nevnte det.

– At Hillary ikke nevner radikal islam mens hun jobber for en 550 prosents økning i flyktninger, er nok et bevis på at hun er uegnet til å lede landet.

– Hillary kommer aldri til å reformere Wall Street. Hun er eid av Wall Street! står det i en annen melding som er lagt ut.

Laster Twitter-innhold
Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt