NRK Meny
Normal

Trump og Kelly begravde stridsøksen i intervju

Fox-journalist Megyn Kelly har intervjuet Donald Trump i Trump Tower, ni måneder etter at han kalt henne bimbo på Twitter.

Donald Trump og reporteren Megyn Kelly forsones etter tidligere skarpe ordbruk.

TRUMP FORKLARER SIN OPPFØRSEL: Ni måneder etter at han kalte Fox-journalisten en bimbo på Twitter forsøker han å forklare hvorfor han reagerte på Kelly sine spørsmål under en debatt

Krangelen deres startet i august i fjor. Da var den anerkjente Fox-journalisten Megyan Kelly ordstyrer i den første debatten i Republikanernes nominasjonsvalg. I sitt første spørsmål til Trump konfronterte hun ham med forretningsmannens uttalelser om kvinner.

Det falt tydeligvis ikke i god jord hos Trump som etter det kom med en rekke uttalelser om journalisten, blant annet kalt han henne «bimbo» på Twitter.

Denne gangen hadde Megyan Kelly tatt turen til Trump Tower for et lengre opptak med Trump som gikk på luften på den konservative kanalen Fox News Channel i natt.

Litt mer ydmyk

– Jeg respekterer deg for å ta kontakt. Jeg ville ikke gjort det selv. Og ikke minst at du kommer hit til Trump Tower, og ikke på nøytral grunn eller i Fox' lokaler – det ville vært noe annet, sier Trump i intervjuet.

Da Kelly spurte Trump om hvorfor han hadde reagert på hennes kvinnespørsmål for ni måneder siden svarte Trump litt mer ydmyk.

– Jeg syns det var urettferdig. Jeg opplevde det mer som en uttalelse enn et spørsmål. Det var det første spørsmålet jeg noensinne har fått i en debatt, og jeg tenkte «for et spørsmål», sier Trump.

Forretningsmannen og presidentkandidaten til republikanerne, Donald Trump fremsto som noe flau i intervjuet da Kelly spurte han om noen av uttalelsene hans og ikke minst at han ofte svarte henne ved å kalle henne «bimbo»

– Å, var det det jeg svarte på Twitter, sa jeg det? spurte Trump

– Mange ganger, svarte Kelly

– Sa jeg det? Å. Ok. Unnskyld. Men det er ikke det verste, du har vel blitt kalt verre ting enn det i livet, har du ikke? sier Trump.

Må være tøff

Trump insisterte på at han ikke ønsket at hans følgere på Twitter skulle bombardere Kelly med stygge kommentarer.

Donald Trump var enig i at det var ting han kunne sagt og gjort annerledes i i forretningslivet og valgkampen, men samtidig mente han at han ikke ville hatt slik suksess om han ikke oppførte seg som han gjorde.

Les også Nå er det Donald Trumps parti

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt