Trump i 2011-video: – Hun kom i dag, hun kom, hun kom

Trump kom med sterke seksuelle hentydninger om missedronning i 2011-foredrag hvor han fokuserte på hevn.

ECUADOR-MISS UNIVERSE 2004-AUSTRALIA-TRUMP

Donald Trump og tidligere Miss Universe Jennifer Hawkins under en pressekonferanse i 2004.

Foto: MARTIN BERNETTI / AFP

Under et foredrag i Sydney i 2011 var ikke Trump nådig med tidligere Miss Universe Jennifer Hawkins, som han tvang opp på scenen.

Det er avisen den amerikanske avisen The Huffington Post som har lagt ut en video av den republikanske presidentkandidaten under et foredrag i Sydney i 2011.

Dette var et av mange foredrag Trump har hold for store folkemengder som var interessert i hans oppskrift for å oppnå suksess i forretninger.

I det drøyt tre minutter lange klippet fokuserte han på hevn.

– Ta igjen på folk. Hvis de kødder med deg, kødd ti ganger verre med dem. Jeg tror virkelig på det, sa han til latter fra publikum.

Ble kalt opp på scenen

Deretter ville Trump komme med eksempel og spurte etter Jennifer Hawkins som han tydeligvis visste var i salen. Hun ble kjent med Trump i 2004 da hun ble kåret til Miss Universe, en kåring som Trump eide frem til 2015. Under sin regjeringstid som missedronning bodde hun også i Trump Tower i New York.

– Hvor er hun? Kom hit Jennifer. For det første – hvor vakker er ikke Jennifer? Dette handler om å ta igjen, sa Trump.

Deretter fortsetter Trump å forklare hvorfor han føler han trenger å ta igjen på australske Hawkins, som han trodde nektet å introdusere ham under foredraget i Sydney.

– Jeg var så sint på henne i går. Virkelig, jeg trodde hun var respektløs. Jeg trodde min Jennifer – og jeg går rundt og sier at hun er min favoritt Miss Universe, men jeg tror jeg liker den nye bedre, Jennifer. Jeg går alltid rundt og sier at hun er den største, men når jeg kommer hit er det ingen Jennifer Hawkins til å introdusere meg, forteller Trump.

– Ville si at hun ikke er så skarp

Hawkins, som står ved siden av, forsøker å le av det hele og begynner å fortelle at det hele dreide seg om feilkommunikasjon, men Trump lar henne ikke fortsette. Han vil fortelle om hevnen han hadde planlagt.

– Jeg skulle gå opp hit og si at Jennifer er en vakker jente på utsiden, men hun er ikke så veldig skarp, sa Trump til latter fra publikum og la til:

– Det ville ikke ha vært sant, men jeg ville ha sagt det.

Han forteller videre hvordan han hjalp Hawkins med å bli berømt og at de ikke hadde sett hverandre på et par år. Og at han derfor ble overrasket da han hørte at hun ikke ville introdusere ham.

– Men jeg ville det! Utbrøt Hawkins lattermildt.

– Hun kom

– Nei, men du gjorde ikke det. Men vet dere hva? Hun kom i kveld. Hun kom – kom, hun kom, hun kom, svarte Trump med tydelig seksuell insinuasjon til stor latter fra publikum.

– Se, de har samme skitne sinn i Australia, sa han om latteren for å fjerne enhver tvil om hva han egentlig mente.

– Som du, svarte Hawkins.

Så fikk hun gå ned fra scenen.

Jennifer Hawkins har i intervjuer etter at Trump annonserte sitt presidentkandidatur stort sett snakket veldig positivt om personen Donald Trump, og blant annet sagt at han er sjarmerende og en briljant forretningsmann.

Donald Trump havnet i hardt vær etter at en video fra 2005 viser ham komme med ufine og grisete kommentarer om kvinner. Siden den ble kjent har en rekke kvinner stått fram og anklaget ham for seksuell trakassering og overgrep.

Trump sier i klipp fra 2005 at du får gjøre hva du vil når du er en stjerne.
Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt