Trump godtar valgresultatet - hvis han vinner

Nå møter Donald Trump stor motstand etter uttalelsene i den siste presidentdebatten.

USA-ELECTION/TRUMP

MOTSTAND: Pressen mener han har begått politisk selvmord, den 10. kvinnen har stått fram med en historie om sextrakassering, og kvinner verden over vender seg nok en gang mot ham etter nattens debatt.

Foto: JONATHAN ERNST / Reuters

Han er for lengst blitt kjent for å sjokkere og provosere med sine uttalelser, men fortsetter å overraske.

Under nattens debatt skjedde det igjen, da Trump nektet å love at han ville godta valgresultatet dersom han taper valget. Etterpå gikk han ett skritt videre:

– Jeg lover alle mine velgere og støttespillere og det amerikanske folket at jeg absolutt vil akseptere resultatet av dette historiske presidentvalget, hvis jeg vinner, sa Donald Trump til sine støttespillere, ifølge CNN.

Laster Twitter-innhold

Sextrakassert

Etter debatten mente en nær samstemt amerikansk presse at Trump begikk politisk selvmord. Og ikke nok med det; nå har også den 10. kvinnen stått fram og sagt at hun har blitt seksuelt trakassert av mangemilliardæren.

Under nattens debatt hevdet han at han ikke vet hvem noen av kvinnene er.

– Du husker kanskje ikke meg, eller hva du gjorde mot meg, men jeg kan forsikre deg om at jeg husker deg, og hva du gjorde mot meg, som om det var i går, sa en gråtkvalt Karena Virginia i dag.

Karena Virginia anklager republikanernes presidentkandidat for å ha befølt henne og kommet med upassende kommentarer i 1998.

– «Nasty» topper listene

Selv om nattens debatt var preget av mindre skittkasting enn de to andre, var stemningen definitivt kjølig. Det hele toppet seg da Hillary Clinton var midt i et innlegg om toppskatter som skal finansiere sosialstønader.

«En slik ekkel kvinne», sa plutselig Trump, mens han ristet på hodet. Det slo tilbake på ham. For etterpå omfavnet kvinner begrepet på Twitter.

Nå forteller også Spotify at strømmingen av Janet Jacksons hit «Nasty» fra 1986 har eksplodert, med en økning på 250 prosent, ifølge US Magazine.

Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold
Muren skal bygges, USA skal bli "great again", eposter på avveie og nikkedukker. Det ble høy temperatur i nattens debatt mellom Trump og Clinton.
Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt