Ber om 800.000 til anti Clinton-reklame

Donald Trump ber om akutt pengestøtte fra velgerne. Dette er første gang mangemilliardæren sender ut «nødhjelp» eposter for å be om penger, som forrige uke sa han ville finansiere valgkampen selv.

Donald Trump fra talerstolen

TRENGER PENGER: Mangemilliardæren Donald Trump trenger penger fra velgerne for å forsvare seg mot Hillary Clintons reklame.

Foto: Mike Groll / Ap

Å sende ut e-poster hvor man ber om donasjoner er vanlig under presidentvalget, skriver CNN. Dette er likevel første gang Donald Trump ber om økonomisk «nødhjelp». Ifølge e-posten trenger presidentkandidaten 800.000 kroner innen midtnatt på lørdag.

Trump har ved flere anledninger fortalt at han selv betaler for valgkampen sin, nå trenger likevel «The Donald» støtte fra velgerne for å drive kampanjen videre.

Vil angripe Clinton

I e-posten fra valgkampanjen til mangemilliardæren ber de om støtte for å svare på en ny kampanjevideo fra Clinton. Ifølge e-posten vil de angripe Clinton for hennes mail-skandale og for hvem som støtter hennes kampanje.

Hillary Clinton fra talerstolen

ANGRIPER: Hillary Clinton har den siste uken angrepet Trump for hans tidligere uttalelser. Nå trenger Trump penger for å svare.

Foto: Lynne Sladky / Ap

«Akkurat nå trenger vi desperat 800.000 kroner for å få reklame på luften. Vi trenger ditt bidrag innen midnatt. I kveld.» står det i eposten fra Trumps kampanje.

Kampanjevideoen til Hillary Clinton angriper Trump for hans tidligere uttalelser mot lesbiske, homofile, bifile og transpersoner. Dette kommer etter den republikanske presidentkandidaten framstilte seg selv som en person som alltid hadde vært en venn av LHBT-miljøet.

Videoen som ble sendt på amerikansk fjernsyn for første gang forrige søndag er Clintons første kampanjevideo rettet mot den republikanske presidentkandidaten.

«The Donald» var raskt ute med å svare på videoen som blant annet kritiserer han for å mobbe en funksjonshemmet journalist.

Laster Twitter-innhold

Frykter Trump undervurderer kostnadene

Flere representanter for Det republikanske partiet er bekymret for at Trump undervurderer hvor mye penger det kreves for å drive en valgkamp som kan slå Clinton, skriver CNN.

USA-ELECTION

STORE SUMMER: Det er forventet at Clinton vil samle inn over en milliard dollar i donasjoner. Trump på den andre siden mener han ikke trenger like mye.

Foto: STAFF / Reuters

Det er forventet at Hillary Clinton kommer til å samle inn over en milliard dollar, ifølge CNN. Trump på den andre siden har sagt at han ikke trenger så store summer for å bli president.

– Jeg tror ikke jeg trenger like mye som enkelte andre, sa Trump til CNN på spørsmål om hvor mye penger han trenger for å vinne presidentvalget.

På et valgmøte i Las Vegas forrige helg sa Trump at hvis partiet ikke støttet han var han villig til å finansiere valgkampen selv.

– Jeg har brukt 55 millioner dollar av mine egne penger på valgkampen. Hvis det republikanske partiet ikke gir meg den støtten jeg trenger, så betaler jeg for den selv, sa Trump under valgmøtet i Las Vegas.

Etter Trumps uttalelser om skytemassakren i Orlando har flere republikanere valgt å ikke støtte den kontroversielle presidentkandidatens kandidatur.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt