NRK Meny
Normal

Trekker Hillary seg?

Hillary Clinton antyder for første gang at hun ikke har tenkt å kjempe i det uendelige dersom Barack Obamas framgang fortsetter.

Barack Obama og Hillary Clinton
Foto: Deborah Cannon / AP

- Uansett hva som skjer videre, vil Barack Obama og jeg klarer oss. Og jeg er beæret over å stå her sammen med Barack Obama, sa Hillary Clinton da hun fikk siste ord i nattens tv-debatt.

Nett-TV: Clinton og Obama i duell

Kommentatorene i USA har kastet seg over uttalelsen, og enkelte mener Clinton forsøker å si at hun kan komme til trekke seg fra valgkampen dersom Barack Obama fortsetter sin framgang.

Like meninger

Obama måtte i natt utdype hvordan han akter å gjøre en god jobb som øverstkommanderende for USAs væpnede styrker til tross for sin manglende utenrikspolitiske erfaring.

Han kom godt ut av den delen av debatten mens Hillary Clinton, som vanlig, svarte godt for seg om både forsvars, helse og immigrasjonspoltiikk.

Men debatten i natt, den 19. i denne valgkampen for demokratenes kandidater viste nok en gang at Obama og Clinton står for mye av den samme politikken.

Dette er Hillary Clinton

Dette er Barack Obama

Texas og Ohio neste

Derfor er det kanskje de ulike personlighetene deres velgerne i de neste delstatene der det er nominasjonsvalg må se på.

4. mars er det valg i blant annet Texas og Ohio. Hillary Clinton er avhengig av å gjøre det svært bra i disse valgene om hun skal kunne lykkes med å sikret nominasjonen.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt