Normal

Treåring klemt ihjel av døra på iskiosk

En tre år gammel jente ble klemt ihjel da sikkerhetsgitteret til en iskremkiosk i den amerikanske storbyen Philadelphia løsnet og falt ned på fortauet.

Døra til Rita's Water Ice store i Philadelphia i USA

Rammen som holder sikkerhetsgitteret til inngangen til Rita's Water Ice-kiosk i bydelen Brewerytown i Philadelphia i det østlige USA, kollapset og veltet ut på fortauet.

Foto: Joseph Kaczmarek / Ap

Sikkerhetsdør til Rita's Water Ice store i Phildelphia

Rammen til sikkerhetsgitteret løsnet og falt ned på fortauet foran Rita's Water Ice i Philadelphia, og traff treåringen.

Foto: Joseph Kaczmarek / Ap

Ulykken skjedde lørdag ettermiddag lokal tid i bydelen Brewerytown i Philadelphia i den amerikanske delstaten Pennsylvania på østkysten av USA.

Tilsynelatende har den tunge metallrammen som bærer sikkerhetsgitteret, løsnet fra fasaden og veltet ned på fortauet foran.

Den tre år gamle jenta som ble drept, sto nær døra som var pyntet med rosa ballonger, da den veltet ut over fortauet og over jenta. Øyenvitner forteller at jenta ble klemt mellom døra og fortauet, skriver CBS Philly på sine nettsider.

– Vi hørte et høyt smell, og så at døra og deler av markisen smalt i fortauet, men vi innså ikke med en gang at det lå et barn under, forteller Tracey Stanford som sto like vel.

– At et barn var fanget under døra, skjønte vi først da moren begynte å hyle, sier hun til lokal-tvstasjonen KYW-TV.

Blytung dør

Folk som sto i nærheten styrtet til. Stanford forteller at døra var så tung at mellom 20 og 30 menn måtte til for å få løftet rammen til døra opp, slik at jenta kunne dras løs.

De som var til stede forsøkte å gi henne livreddende førstehjelp, før hun ble fraktet til et lokalt sykehus. Litt senere kom meldingen fra Hahnemann University Hospital om at jenta ble erklært død ved ankomst.

Ulykken skjedde mens det pågikk et veldedighetsarrangement for en studentorganisasjon ved iskiosken. Politiet etterforsker nå hvordan ulykken kunne skje.

Ifølge en nabo som The Philadelphia Inquirer har snakket med, hadde det nylig pågått oppussingsarbeid på butikkens fasade, skriver Fox News.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt