To pågrepet etter politidrap utenfor Paris

Innenriksministeren i Frankrike slår fast at det ikke er noen kobling mellom skytingen i dag tidlig der en politikvinne mistet livet, og terrorangrepet mot satiremagasinet Charlie Hebdo onsdag.

Politiet ved stedet der en kvinnelig politibetjent ble skutt og drept

STORE STYRKER: Politiet ved stedet der en kvinnelig betjent ble skutt og drept. Saken behandles som et terrorangrep, men det skal ikke være noen sammenheng med angrepet på avisen Charlie Hebdo.

Foto: CHARLES PLATIAU / Reuters

Torsdag kveld kom meldingen om at nok en person var pågrepet for angrepet. Det er AFP som siterer politikilder på pågripelsen.

En politikvinne ble drept og en kommunalt ansatt ble såret i hendelsen, som skjedde tidlig torsdag morgen i Montrouge, sør for Paris. Politiet gjorde det tidlig klart at de ikke umiddelbart hadde funnet noen sammenheng mellom angrepet og terrorangrepet mot redaksjonslokalene til Charlie Hebdo.

Torsdag kveld sa også innenriksministeren i Frankrike, Bernard Cazeneuve, at det ikke var noen sammenheng mellom de to hendelsene.

Fransk påtalemyndighet sa tidligere på dagen at skytingen skal behandles som en terrorsak, gitt «den nåværende situasjonen» i landet. Gjerningspersonen som rømte fra stedet skal ha vært bevæpnet med en maskinpistol og ha hatt på seg skuddsikker vest.

Han skal ha rømt fra stedet og kommet seg på metroen. Angrepet skjedde da politiet undersøkte en trafikkulykke.

SISTE NYTT

Siste nytt