NRK Meny
Normal

Bilen til svensk prins påkjørt av buss

Bilen til Sveriges prins Carl-Philip ble onsdag morgen påkjørt av en buss ved Djurgården i Stockholm sentrum. Prinsen ble påkjørt bakfra midt i rushtrafikken, melder Aftonbladet.

Svenskeprinsen Carl-Philip

Sveriges prins Carl-Philip er glad i billøp. Her er han fotografert på Porsche Carrera Cup på Knutstorp Ring i Skåne i 2008.

Foto: PONTUS LUNDAHL / SCANPIX / / SCANPIX SWEDEN

– Han har det bra, men det ble skader på bilen, sier Annika Sönnerberg som er hoffets assisterende informasjonssjef til Aftonbladet.

Ulykken skjedde ved Berwaldhallen, rett nord for sentrum.

Ifølge Expressen kom prisen kjørende i sin svarte Porsche Cayenne da han ble påkjørt bakfra av en buss ved trafikklyset utenfor hallen.

En passasjer på bussen forteller til avisa at prinsen så sjokkert ut, men at han behersket seg da han snakket med bussjåføren.

– Han ville nok ikke lage noe oppstyr når han så at han hadde publikum, sier passasjeren.

Ikke første gang

Carl-Philip i racerbil

Carl-Philip deltok i et løp på Vålerbanen i 2008. En av konkurrentene kjørte inn i prinsens bil, og han fullførte med ødelagt støtfanger.

Foto: Johannessen, Sara / NTB scanpix

Også i 2011 ble prinsens bil påkjørt. Han kom da kjørende i sin blå Porsche da en annen bil rygget inn i hans utenfor Grand Hotel i Stockholm

Carl-Philip Bernadotte er utdannet marineoffiser og har motorsport som en av sine fritidsinteresser.

Han er nr. 3 i arverekkefølgen til den svenske tronen, etter sin søster kronprinsesse Victoria, og Victorias datter, prinsesse Estelle.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt