NRK Meny
Normal

Ransaker leiligheten til angivelig ransmann

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Svensk politi gjennomfører nå en razzia i en leilighet i Norsborg i forbindelse med det brutale ranet i Södertälje fredag formiddag.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Jakten på gjerningsmennene som ranet en gullsmedforretning i Södertälje i Sverige fortsetter.

Tungt bevæpnet politi stormet en leilighet i Norsborg sør for Stockholm for kort tid siden, på jakt etter tre angivelige ranere.

Ifølge svenske Aftonbladet skal politiet ha tatt med seg en kvinne ut av leiligheten. Det er uklart hva slags forbindelse hun har til ransmennene.

Siste spor: Rød BMW

Ifølge avisen leter politiet nå etter enda en fluktbil, en rød BMW – som sist ble sett kjørende i nærheten av en Volvo s60. Volvoen er allerede tatt hånd om av politiet.

Det oppsto en skuddveksling mellom svensk politi og de fire ranerne, og politiet bekrefter at en av gjerningsmennene ble skutt i hodet. Raneren har blitt fraktet til sykehuset, men tilstanden hans er foreløpig ukjent.

De tre andre ranerne er fortsatt på flukt.

Ifølge vitner på stedet var to av gjerningsmennene bevæpnet med hver sitt AK-47 automatvåpen og var kledd finlandshetter.

Ranerne skal ha lastet inn svarte vesker i en ventende Audi før de kjørte av gårde, skriver Aftonbladet.

Politiet utelukker ikke at dagens ran kan kobles til gårsdagens ransforsøk av verditransport ved Handelsbanken i Stockholm sentrum.

Raner skutt av politiet i Sverige

En person ble skutt under et ran i Södertälje i Sverge. Politiet gjorde helikoptersøk for å finne de tre andre ranerne som er på flukt i bil.

Foto: JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX / SCANPIX SWEDEN

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt