Stengte offentlig strand for alle bortsett fra Chris Christie

En budsjettkrise i den amerikanske delstaten New Jersey har ført til at flere offentlige parker og strender ble stengt for alle i helgen, bortsett fra guvernør Chris Christie.

Chris Christie

Chris Christie nektet først for at han hadde solt seg i går, men da han fikk se bildene måtte han innrømme at han hadde vært en tur på den stengte stranden like ved sommerhuset sitt.

Foto: Eduardo Munoz / Reuters

Mens alle andre ble bedt om å forlate Island Beach State Park i Berkeley i New Jersey så gjorde politiet et unntak for Chris Christie og hans familie.

Mutters alene på den kritthvite stranden kunne mannen, som forsøkte å bli USAs president i fjor, kose seg med sin kone Mary Pat og flere andre venner og familie.

Laster Twitter-innhold

Nektet

Det var Christie selv som stengte alle offentlige virksomheter etter en budsjettkrise knyttet til helseforsikring på lørdag. Noe som også førte til at Island Beach State Park ble stengt.

Men New Jersey Advance Media tok flere bilder av guvernøren sittende på en solstol på den folketomme stranden.

Christie reiste litt senere med helikopter fra stranden til delstatshovedstaden i Trenton der han holdt en pressekonferansen om budsjettkrisen. Der ble han også spurt om han hadde fått solt seg, hvorpå han svarte:

– Jeg har ikke solt meg i dag, ifølge den britiske avisen The Guardian.

Da han senere fikk se bildene fra stranden kom et litt annet svar.

– Ja, guvernøren var på stranden en kort periode i dag sammen med sin kone og familie, men han solte seg ikke og han hadde på seg en baseballcap, svarte hans talsmann Brian Murray.

Laster Twitter-innhold

Budsjettkrise

Christie bor om sommeren i Berkeley like ved stranden sammen med sin familie, men jobber i Trenton der han akkurat nå forsøker å få på plass en ny budsjettavtale. Christie og republikanerne står midt i en kamp om hvem som skal betale for helseforsikringen i delstaten.

Der Christie har truet med å legge ned veto mot alle forslag med mindre delstatens største helseforsikringsselskap Horizon Blue Cross bruker litt av sitt overskudd på å dekke noe av regningen. Noe delstatsforsamlingen, som har et demokratiske flertall, har sagt nei til.

Dette er første gang New Jersey opplever en krise som dette og mange er bekymret for hva som kommer til å skje hvis populære steder som Jersey Shore blir stengt i forbindelse med uavhengighetsmarkeringen 4. juli.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt