NRK Meny
Normal

Spedbarn hadde englevakt da bilen braste gjennom veggen til barnerommet

Føreren mistet kontrollen over bilen og braste gjennom en husvegg og inn i en barneseng. Den ni måneder gammel babyen som lå i senga slapp uskadd fra ulykken.

Krasjet med barnerom

PEDALFORVIRRING: Kvinnen som kjørte bilen tråkket på feil pedal og braste gjennom veggen og inn i barnesengen hvor babyen lå og sov.

Foto: Bellevue PD

Bil kolliderte med barnerom

RASERT: Rommet og bygningen fikk store materielle skader, men barnet slapp uskadd fra ulykken.

Foto: Bellevue PD

UIykken skjedde i den amerikanske byen Bellevue i delstaten Washington tirsdag denne uken.

En 34 år gammel kvinne som var ute og øvlseskjørte med sin mann, tok feil av bremsepedalen og gasspedalen og braste rett gjennom veggen i et leilighetskompleks, skriver Bellevue Reporter.

– Slappet av på toppen av rotet

Bilen, av merket Toyota Rav 4, traff en garasje før den for over fortauskanten, ned en bakke og rett gjennom veggen til barnerommet hvor barnet lå og sov.

Bilen traff også barnesengen som ble delvis ødelagt i sammenstøtet.

Til alt hell ble det bare materielle skader. Selv om hele veggen raste sammen og rommet ble påført betydelige skader, var barnet like helt.

– Det er et mirakel at barnet ikke ble skadd. Det lå nærmest og slappet av på toppen av rotet, sier Seth Tyler i Bellevue-politiet til lokalavisen.

Store skader

Skadene på rommet beløper seg til flere tusen dollar, og beboerne i to leiligheter har måttet flytte ut som følge av ulykken.

Politiet tror ikke kvinnen som førte ulykkesbilen var påvirket av alkohol eller narkotika, men at ulykken skjedde fordi hun var fersk bak rattet.

Kvinnen vil heller ikke bli straffeforfulgt for ulykken, men episoden vil bli registrert i førerhistorikken hennes, opplyser politiet.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt