– Hver del av Pyongyang vil bli fullstendig knust av ballistiske missiler og høyeksplosivt artilleri. Byen vil bli lagt i aske og fjernet fra kartet, sier den militære kilden til det sørkoreanske nyhetsbyrået.
Byrået har tett bånd til den sørkoreanske regjeringen og er offentlig finansiert, skriver BBC.
Fredag gjennomførte Nord-Korea sin femte og største atomprøvesprengning.
Avsløringen av de sørkoreanske angrepsplanene kommer etter at forsvarsdepartementet la fram planene for nasjonalforsamlingen i landet.
Områder av den nordkoreanske hovedstaden der det er grunn til å tro at landets lederskap oppholder seg, vil være spesielt interessante mål i et eventuelt angrep, heter det. Ifølge Yonhap har Sør-Korea missiler som har en rekkevidde fra 300 til 1000 kilometer.
Ved krigsmuseet i Seoul står replikaer av landets missiler.
Foto: Lee Jin-man / ApSkal også ha planer om å angripe lederskapet
Nyhetsbyrået melder også at en annen kilde hevder at Sør-Korea har planer for et angrep på lederskapet i det lukkede landet i nord.
Denne kilden sier at det eksisterer en egen enhet med dette målet for øye.
– Denne militære enheten har som oppgave å ta de nordkoreanske lederne og skal kunne gjennomføre et gjengjeldelsesangrep mot dem, sier kilden.
Samtidig sier USAs spesialutsending for Nord-Korea at landet vurderer tiltak overfor landet.
– Nord-Korea er i ferd med å utgjøre en stadig større trussel i regionen, overfor våre allierte, og vi vil gjøre det vi kan for å forsvare oss, sier Sung Kum ifølge BBC.
Også Kina har kriseplaner
Tidligere har det lekket ut opplysninger om at Kina har detaljerte planer for hva de skal gjøre hvis det nordkoreanske regimet kollapser.
Her skal det være lagt en strategi der flere nøkkelpersoner i det nordkoreanske regimet skal pågripes og settes i spesialleire. Kina vil også opprette flyktningleirer langs grensa i tilfelle det skulle bryte ut opptøyer blant befolkningen.
Kineserne mener at sannsynligheten høy for at utenlandske styrker vil være involvert i eventuelle hendelser som fører til at regimet i Nord-Korea kollapser internt.
Krever anerkjennelse som atommakt
Nord-Korea på sin side krever å bli anerkjent som en legitim atommakt av USA.
– President Barack Obama prøver hardt å fornekte Nord-Koreas strategiske posisjon som en legitim atommakt, sier en talsmann for landets utenriksdepartement til nyhetsbyrået KNCA.
Han forsvarer Nord-Koreas siste atomprøvesprengning, og sier den var et svar på det talsmannen kaller er en kjernefysisk trussel fra USA.