Skyting på college i Texas – 2 døde

To mennesker døde etter at en væpnet mann onsdag gikk til angrep på et college i Dallas i Texas.

Studenter blir evakuert etter skoleskyting på North Lake Collega i Irving, Texas, USA

EVAKUERT: Studenter blir evakuert etter skoleskyting på North Lake Collega i Irving, Texas, USA.

Foto: Jae S. Lee / AP

Politiet i Dallas-forstaden Irving meldte like før kl. 19.50 på Twitter at én person er død, og at gjerningsmannen ser ut til å ta tatt sitt eget liv.

Laster Twitter-innhold

Etter at alarmen gikk onsdag ettermiddag, søkte politiet gjennom skolebygningene på North Lake College etter å ha fått varsel om at det var løsnet flere skudd inne på skolen.

Tre skudd mot kvinne

Ifølge lokalavisa Dallas News skal gjerningsmannen være en hvit mann som bar et håndvåpen. Han skal ha stått ved siden av offeret, en kvinne, som satt på en stol, før han skjøt henne med tre skudd.

Laster Twitter-innhold

Hele skoleområdet ble sperret av. Politiet i Irving, Texas, ba via Twitter studenter, lærere og øvrige ansatte om å holde seg innendørs og i ro bak låste dører. Skolen anbefalte også på sin hjemmeside at studenter og personale barrikaderer seg.

Studenter sendt hjem

Like før kl. 20 norsk tid meldte Irving-politiet at de anser situasjonen for avklart, men at de fortsetter gjennomsøkingen av skoleområdet med sikte på å avklare eventuelle nye trusler.

North Lake College har om lag 10 000 studenter, ifølge ABC News. Alle undervisning ut dagen i dag og morgendagen, inkludert kveldsundervisning, er avlyst, melder skolen på sin hjemmeside.

Ingen av de to som ble funnet døde inne i en av skolebygningene, er offisielt identifisert.

SISTE NYTT

Siste nytt