Skulle vise seg fram – havnet i brytekamp med panda

En mann havnet i brytekamp med en diger pandabjørn etter at han klatret over gjerdet i Nanchang Zoo.

Mann bryter med panda for å imponere damene

RULLET RUNDT: Etter å ha rullet rundt med den 120 kilo tunge pandabjørnen i rundt ett minutt skal mannen ha klart å komme seg løs og i sikkerhet.

Mannen, som skal være i 20-årene, tok seg over gjerdet og gjennom en tre meter dyp grøft for å komme inn til den sovende pandaen Mei Ling i dyreparken Nanchang i Kina.

Ifølge lokale medier gjorde han det for å imponere to kvinnelige gjester han var der sammen med, og det hele ble fanget av dyreparkens overvåkingskamera, skriver ABC News.

Det spørs imidlertid om noen ble imponert, for idet mannen klapper bjørnen på hodet bykser den til og biter seg fast i buksa hans. Han forsøker å komme seg unna, men ender i en brytekamp med den 120 kilo tunge bamsen.

Brytekamp

Etter å ha rullet rundt med bjørnen i rundt ett minutt skal kineseren ifølge vitner ha klart å komme seg løs og i sikkerhet. Buksen var revet i stykker, men mannen skal ikke ha fått alvorlige skader.

– Den unge mannen forlot dyreparken rett etter at han kom seg løs, og vi har ikke fått tak i han, sier Kuang Huaming, nestleder i Nanchang Zoo, ifølge ABC News.

De antar at kineseren er i god behold og har sjekket pandabjørnen.

– Vi har gjort medisinske undersøkelser av pandaen og de som jobber i parken har fått beskjed om å følge med på hans tilstand. Så langt ser han ut til å ha det fint, sier Huaming.

LES OGSÅ: Dette synet møtte barnefamilier i Dyreparken

Ville trolig bare leke

Lederen i dyreparken sier mannen skal være glad for at den 12 år gamle pandaen trolig bare ville leke. Han kunne pådratt seg alvorlige skader.

– Selv vokterne i parken unngår å gå inn til pandaen av sikkerhetsmessige årsaker, sier han til Jiangxi Television.

Kina har fått mye kritikk for sitt dyrehold den siste tiden, blant annet for å holde «verdens tristeste isbjørn» i fangenskap ved Guangzhou kjøpesenter. I februar ble en dyrehage i Dongying kritisert for å kle aper i kjoler og få dem til å svare på matte-spørsmål fra publikum.

Laster Twitter-innhold
Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt