Skal tiltrekke turister med toalettkafé

Det er en nyvinning i turiststrøket i Moskva. Crazy Toilet Café. Serveringsstedet er kanskje ikke for de svakeste mager.

Ett nytt konsept i Moskva for å tiltrekke seg turister

Den noe spesielle kafeen ligger i Moskva, og selv om temaet kanskje ikke er apetittvekkende, hevder gjestene at maten smaker bra.

Du skal være ganske sikker på partneren dersom du legger det første stevnemøtet til den nyåpnede kafeen i sentrum av den russiske hovedstaden.

Alt som blir servert er inspirert av forskjellige typer biologisk materiale som kommer ut fra områder nedenfor navlen til mennesker.

Glass, kopper, asjetter og dekor henter sin form og inspirasjon fra utstyr vi mennesker bruker til å kvitte oss med uønsket innhold.

Innehaveren sier til Reuters at de ville prøve noe nytt, og de fleste anmeldere som var innom spisestedet under prøveåpningen innrømmer at det virkelig er nytt og annerledes.

Det som blir servert skal smake bra, ifølge gjestene Reuters snakket med.

Innehaver Alexander Donskoi sier de får spesielt god tilbakemelding fra barnefamilier.

– Barna liker det veldig godt, hevder Donskoi.

– Noen av de voksne blir redde og får problemer med å spise når de ser matrettene, men barna blir ivrige. Nå har vi bestilt tegnehefter av den samme kunstneren som designet kafeen så barna kan drodle rundt temaet når de spiser, opplyser Donskoi.

– Jeg håper de voksne snart vil gjøre det samme.

SISTE NYTT

Siste nytt