Hopp til innhold

Selvmordsangrep ved politistasjon i Russland

Selvmordsbombere gikk til angrep på en politistasjon i Stavropol-regionen sør i Russland, melder nyhetsbyrået Interfax. Ifølge russiske medier skal ingen andre enn gjerningspersonene ha blitt rammet.

Nyhetsbyråer melder at det var tre selvmordsbombere som gikk til angrep.

Selvmordsbomberne ble selv drept i angrepet, men ingen andre personer ble såret eller drept, melder Reuters, som siterer det russiske nyhetsbyrået RIA Novosti.

Det kommer ulike meldinger om hvor mange eksplosjoner det var snakk om. En kilde opplyser til RIA Novosti at man kunne høre rundt fem eksplosjoner, mens nyhetsbyrået AFP melder om minst to eksplosjoner.

Selvmordsbomberne sprengte seg selv i nærheten av en politistasjon i landsbyen Novoselitskij i Stavropol fylke.

Ifølge det statlige, russiske nyhetsbyrået Sputnik har politiet i Stavropol bekreftet angrepet på politistasjonen.

To angripere ble skutt

Flere russiske nyhetsbyråer melder at to av de tre angriperne ble skutt av politiet da de forsøkte å komme seg inn på området til politistasjonen, mens den tredje klarte å utløse en bombe utenfor stasjonsbygningen.

Natalija Rumjantseva, som bor like ved politistasjonen, forteller til TV-kanalen LifeNews at hun hørte både eksplosjoner og skyting i dag tidlig.

Hun forteller at politiet nå er på plass i området rundt stasjonen, og at barn er evakuert fra en barnehage og skole som ligger like i nærheten.

Styrker vaktholdet ved barnehager og skoler

Guvernør Vladimir Vladimirov i Stavropol sier ifølge nyhetsbyrået TASS at han ikke utelukker at det som skjedde i Novoselitskij kan være en avledningsmanøver, og at man må være forberedt på angrep andre steder i området.

Han sier at det nå er innført forsterket vakthold ved barnehager, skoler og sykehus i regionen.

Selvmordsangrep i Stavropol, Russland

SISTE NYTT

Siste nytt