Se hun snakker

Attpåklatten Maggie Simpson tar smokken fra munnen når serien går inn i sin 20. sesong.

Maggie Simpson
Foto: 20th Century Fox

Den evigunge babyen i den populære Simpsonsfamilien har til nå kun kommunisert via suttelyder, men når startskuddet går for den 20. sesongen er det bekreftet at Maggie vil si sine første ord.

Men det er foreløpig kun snakk om én episode hvor en voksen versjon av Maggie treffer MacBeth og dronning Elizabeth I sammen med resten av sine gule familiemedlemmer.

Jodie Foster i The Brave One

Jodie Foster låner ut stemmen til Maggie.

Foto: Filmweb

Har snakket før

Serien er kjent for uttallige gjesteroller med kjendiser fra politikken og underholdningsverdenen, og det er den oscarbelønte skuespilleren Jodie Foster som nå har sagt ja til å låne ut stemmen sin til Maggie.

Baby-Maggie har riktignok ytret ordet "Daddy" tidligere, da med stemmen til Elizabeth Taylor. Men nå er det ventet at den yngste i Simpsons-familien får enda mer taletid.

Bart blir snill

Ut på nyåret skjer det også store omveltninger i familien når rampegutten Bart bestemmer seg for å bli snill. Han forelsker seg i en jente og går gjennom en personlighetsforvandling, men når hans utkårede (skuespiller Anne Hathaway) oppdager hvordan han egentlig er, dumper hun ham og Bart returnerer til sitt gamle jeg.

Den 20. sesongen i rekken starter på amerikansk fjernsyn i slutten av september. Matt Groenings serie om den dysfunksjonelle familien i byen Springfield er fortsatt den lengstlevende situasjonskomedien i USA.

LES: Raser mot The Simpsons
LES: - Simpsons er upassende for barn

SISTE NYTT

Siste nytt