NRK Meny
Normal

Sarah Palin får TV-jobb

Den tidligere Alaska-guvernøren har undertegnet kontrakt med TV-kanalen Fox News.

Sarah Palin
Foto: Orlando Sentinel, Joe Burbank / Scanpix/AP

Overfor New York Times bekrefter den konservative kanalen at de har fått Palin med på laget.

Palin har underskrevet en kontrakt som går over flere år.

Hun skal ikke ha fått tildelt sitt eget program, men skal lede en «serie som skal sendes på kanalen nå og da», opplyser en kilde til avisen.

Ifølge NY Daily News skal Palin i første omgang gå inn i en rolle som kommentator og levere politiske analyser til alle stasjonens plattformer.

– Jeg er henrykt over å få bli en del av det talentfulle teamet hos Fox News, sier Palin i en uttalelse.

Fra før av leder tidligere Arkansas-guvernør Mike Huckabee et program på kanalen, mens Newt Gingrich og tidligere Bush-rådgiver Karl Rove jobber som politiske kommentatorer.

– Det blir fantastisk å få være et sted som verdsetter rettferdige og balanserte nyheter, sier Palin med henvisning til den konservative TV-kanalens slagord «fair and balanced» .

Guvernør Palin har fengslet alle på begge sider av det politiske spektrum, og vi inkluderer hennes dynamiske stemme i Fox News-staben, sier visepresident Bill Shine i kanalen i en uttalelse.

Det er ikke kjent hvor mye den tidligere visepresidentkandidaten og Alaska-guvernøren vil tjene på engasjementet i Fox News.

Palin har noe TV-erfaring fra før. Ifølge nyhetsbyrået AP jobbet hun på 80-tallet deltid som sportskommentator for KTTU-TV i Anchorage i Alaska.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt