Røntgenbilde bekrefter spikerbomber i Brussel

Et røntgenbilde av en av de skadde i Brussel viser terrorbombenes grusomhet.

Røntgen-bilde av en av de skadde etter terroren i Brussel

TYDELIG BEVIS: Pasienten ble behandlet på militærsykehuset i Neder-over-Heembeek nord i Brussel, men det er ikke offentliggjort noe mer rundt vedkommendes tilstand.

Foto: STRINGER / Epa

Bildet viser en stor spiker eller bolt i brystet til pasienten. Vedkommende behandles ved militærsykehuset i Neder-over-Heembeek nord i Brussel, men det er ikke kommet frem flere opplysninger om pasienten.

Røntgenbildet bekrefter tidligere opplysninger om at bombene skal ha inneholdt spiker, skruer eller bolter.

Minst 34 er bekreftet døde og over 130 er skadet etter at tre eksplosjoner rammet den belgiske hovedstaden Brussel tirsdag morgen. Angrepene skjedde på flyplassen Zaventem og på metrostasjonen Maelbeek.

IS sier de står bak terrorangrepene i Brussel, melder et nyhetsbyrå som står nær ekstremistgruppen.

Bekrefter spiker-funn

Marc Decramer, direktør på et annet sykehus i Brussel, bekrefter også funn av spiker og metallgjenstander. Han har tatt imot pasienter på Universitetssykehuset i Leuven.

I et intervju med den flamske tv-kanalen VTM gjengitt av sudinfo.be forklarer Decramer at mange av sårene var forårsaket av spiker og andre metallgjenstander.

13 personer ble fraktet fra flyplassen i Brussel til Universitetssykehuset Gasthuisberg i Leuven. Fem av dem er kritisk skadd.

Tror disse stod bak Brussel-terror

SISTE NYTT

Siste nytt