NRK Meny
Normal

Fant reisefølge med ekskjærestens navn

I november søkte canadiske Jordan Axani etter en kvinne med samme navn som ekskjæresten sin. Årsaken var at han hadde en flybillett i hennes navn, som han gjerne ville gi bort. Kravet var at han selv fikk være med som reisefølge.

I november søkte canadiske Jordan Axani etter en kvinne med samme navn som ekskjæresten sin. 
Årsaken var at han hadde en flybillett i hennes navn, som han gjerne ville gi bort- mot at han selv fikk være med som reisefølge. Nå har han fått napp.

Jordan Axani fra Toronto bestilte i mars en romantisk tur jorda rundt for seg og kjæresten. Men, så tok forholdet slutt og Jordan satt igjen med en flybillett i ekskjærestens navn. En billett som ikke kunne refunderes.

Jordan visste hvordan

Å avlyse turen var ikke et alternativ. Axani startet istedenfor et massivt internettsøk etter ei jente med samme navn som ekskjæresten.

– Jeg fikk tilbakemeldinger fra hundrevis av mennesker over hele verden som ønsket å endre navnet sitt til "Elizabeth Gallagher." Til slutt endte vi opp med 18 jenter fra Canada som hadde dette navnet, forteller Axani.

Kjæresten blir hjemme

Etter flere intervjuer på Skype, fant han til slutt den Elizabeth-en han ville gi billetten til. Søndag legger de ut på tur til Milano, Praha, Paris, Bangkok og New Delhi.

– Han har jo fått mye medieoppmerksomhet for dette, så han kan vel ikke være helt gærn, er Gallaghers svar på spørsmålet om å legge ut på en så lang tur med en som hun ikke kjenner i det hele tatt.

Laster Twitter-innhold

Den eneste som ikke er fornøyd med ordningen er Elizabeth Gallaghers kjæreste. Han må bli igjen hjemme.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt