NRK Meny
Normal

Ønsker Hillary god bedring

Donald Trump ønsker Hillary Clinton god bedring og varsler at det kommer mer om hans egen helsetilstand snart.

USA-SEPT11/

Donald Trump har vært taus om Hillary Clintons helsetilstand etter at hun forlot minnemarkeringen de begge deltok på i New York søndag.

Foto: BRENDAN MCDERMID / Reuters

Donald Trump, som også var til stede under minneseremonien for 11. september i New York i går søndag, har inntil nå vært taus om Hillary Clintons helse siden.

– Vi vil vise respekt, het det fra Trump-kampanjen søndag.

Alle i Trump-leiren har fått ordre om å la være å poste noe i sosiale medier om Clintons helse.

US-15TH-ANNIVERSARY-OF-9/11-ATTACKS-COMMEMORATED-AT-WORLD-TRADE-

Demokratenes presidentkandidat Hillary Clinton ble 'overopphetet' og forlot minnemarkeringen ved World Trade Center i New York søndag.

Foto: JUSTIN SULLIVAN / Afp

Men i ett TV-intervju med FOX News mandag sier han at han håper Clinton blir bra igjen straks. Men legger også til at han snart vil legge fram med omfattende informasjon om sin egen helse.

I en mye omtalt helserapport, fordi den var utført så raskt, fra egen lege, går det fram at Trump er mer enn skikket for presidentvervet. Men nå kommer det altså mer.

Laster Twitter-innhold

Spekulasjoner om Clintons helseproblemer

Trump selv har de siste ukene antydet at Clinton har alvorlige helseproblemer.

– Hun er ikke sterk nok for å bli president, sier Donald Trump og har ment at hun mangler både den fysiske og psykiske "stamina" som skal til for å bli president.

Spekulasjonene rundt Clintons helseproblemer startet tilbake i 2012 da Clinton besvimte på grunn av en magevirus som gjorde henne dehydrert.

Clinton selv har tilbakevist påstandene og vist til et brev fra legen hennes som viser at hun er frisk nok til å være president.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt