NRK Meny
Normal

Obama til Trump-tilhenger: – Ta av den capsen

President Obama likte ikke å se en rød «Make America great again»-caps på valgkampmøtet i Ohio.

Da en Donald Trump-supporter dukket opp med en "Make America great again"-caps på et valgmøte i vippestaten Ohio, ble president Barack Obama provosert. - Kom igjen, ta av deg den capsen, sa Obama til publikummeren i Columbus.

President Barack Obama ba også tilhengeren sjekke hvor capsen var laget. – Jeg vedder på at det var Kina, spøkte Obama.

– Kom igjen! Donald Trump har aldri brukt en baseballcaps før han begynte å selge dem for å tjene penger, sa Obama på et demokratisk valgkampmøte i Columbus, Ohio.

Den amerikanske presidenten var midt i et angrep på republikanernes presidentkandidat Donald Trump, da Obama så en Trump-tilhenger med den velkjente røde capsen på hodet.

– Kom igjen, ta av den capsen, sa Obama.

Les også: Trump leder i ny måling

Det hovedsakelig demokratiske publikumet buet, men Obama ba dem vente.

– Ikke bu! Gå og stem ... Jeg ville forresten også tatt en titt på hvor den capsen ble laget, for jeg vedder på at det var Kina, sa Obama før han trakk på smilebåndet.

Les også: Demokratene saksøker Trump for brudd på Ku Klux Klan-lov

Obama fortsatte raskt talen og snakket om hvor unormalt hele valget er, hvordan republikanske ledere har tatt avstand fra Trump og hvordan han mener Trump ikke burde ha atomkodene – Før han igjen henvendte seg til Trump-tilhengeren:

– Vi har alle republikanske venner. Denne fyren med hatten virker som en grei kar. Han har et vennlig smil. Vi har alle republikanske venner og familie, som ikke oppfører seg eller snakker som Trump. Problemet er at nå er valgkampen blitt så polarisert at folk overbeviser seg selv om at kanskje Trump ikke er så ille, sa Obama.

USA-ELECTION/TRUMP

Donald Trumps røde capser hvor det står «Make America great again» har blitt et symbol for den republikanske valgkampen. Den finnes i hundre forskjellige varianter, hvorav noen er laget i USA og noen er laget andre steder i verden.

Foto: CARLO ALLEGRI / Reuters
Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt