Obama-imitator tatt av scenen etter republikanervitser

Republikanerne som hadde leid ham inn synes det var morsomt så lenge han bare gjorde narr av Demokratene.

Video 82987e94-7bb1-4d81-9a06-a2f9284630b7.jpg

NETT-TV: Først ble mikrofonen slått av, og deretter ble komikeren ført av scenen.

Komikeren og imitatoren Reggie Brown var leid inn som underholdning på Republikanernes lederkonferanse i New Orleans denne helga.

Brown har spesialisert seg på å etterligne president Barack Obama, og latteren satt løst da han raljerte med den demokratiske presidenten samt Anthony Weiners sex-eskapader.

–Jeg elsker å dra på ferie. For et par måneder siden dro jeg og familien min på en avslappende ferie i min hjemstat Hawaii, eller Kenya som Tea party-aktivistene fortsatt kaller det, sa Brown.

Mormoner-humor

Men da han begynte å dra vitser på Republikanernes bekostning, ble det ikke like godt mottatt i salen, melder tv-kanalen CBS.

Reggie Brown gjorde blant annet narr av presidentkandidat Mitt Romney for hans mormoner-livsyn:

– Ikke misforstå meg. Han vil nok bli en god president sammen med sin førstedame... sin andre dame, sin tredje dame, spøkte Brown som også dro vitser om republikanerne Newt Gingrich og Tim Pawlenty.

Slo av lyden

På et tidspunkt i komikerens show ble mikrofonen slått av. Komikeren ser ut til å bli usikker på situasjonen, og en person kommer på scenen og geleider ham bort.

Arrangørene av konferansen avviser at det var mangel på selvironi som gjorde at underholdningen fikk en brå avslutning, men at Brown hadde overskredet sin tilmålte tid og derfor måtte avbrytes.

SISTE NYTT

Siste nytt