NRK Meny
Normal

Nytt ran i Cannes

To væpnede menn har ranet en klokkebutikk på strandpromenaden i Cannes, tre dager etter det frekke smykkeranet på Carlton Hotel.

Croisette-promenaden i Cannes

Croisette-promenaden i Cannes er full av luksusbutikker, og et attraktivt mål for ranere.

Foto: REGIS DUVIGNAU / REUTERS

Søndagens smykkeran på Carlton Hotel beskrives som et av de største i nyere europeisk historie, og politiet står fortsatt uten mistenkte.

Onsdag ble byen rammet av et nytt brekk. Denne gangen slo to ranere til mot en Kronometry-butikk på den fasjonable Croisette-promenaden.

Butikken selger luksusklokker, og ranerne skal ha fått med seg et titalls klokker etter å ha truet betjeningen med en granat og et skytevåpen, skriver BBC.

En mann med hatt og solbriller, som så ut som en vanlig turist, kom først inn i butikken med en granat. Deretter kom mannen med skytevåpenet inn, melder RTL. Ingen skudd ble avfyrt.

Ranet for andre gang

Det er foreløpig uklart hvor mye utbyttet er verdt, men ifølge politiet kom ranerne seg unna med «betydelige verdier».

Samme butikk ble ranet senest i februar i år, og da kom ranerne seg unna med 150 luksusklokker til en verdi av minst en million euro.

Kronometry er en av mange luksuriøse butikker på Croisette-promenaden, og ligger like ved hovedbygningen for den årlige filmfestivalen i Cannes.

I tillegg til søndagens smykkeran ble det stjålet smykker for flere millioner kroner under filmfestivalen som ble arrangert i byen i mai.

Les: Tyver stjal Cannes-smykker verdt millioner fra hotellsafe
Les: Stjal smykker for 800 millioner

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt