Hopp til innhold

Ny storm på vei mot New York

New Yorks ordfører Michael Bloomberg sier alle byens parker og strender stenger i ett døgn fra onsdag, når en ny storm ventes å feie inn over byen.

Beskjed til Sandy

En beboer i Queens har malt en beskjed til orkanen 'Sandy'. Nå er nytt uvær på vei.

Foto: BRENDAN MCDERMID / Reuters

Michael Bloomberg

Michael Bloomberg

Foto: EDUARDO MUNOZ / Reuters

Bloomberg oppfordrer også alle innbyggere som bor i lavtliggende og kystnære områder, til å evakuere onsdag. Frykten er stor for at den nye stormen vil føre til kraftige vindkast, springflo og nye oversvømmelser.

– Vi trenger virkelig ikke å sende redningsmannskaper ut i havet bare fordi noen er tåpelige og ikke vil evakuere, sa Bloomberg tirsdag.

Bloomberg understreker at det nye stormsystemet, som holder på å bygge seg opp utenfor østkysten av USA, ikke er like kraftig som stormen Sandy, som førte til store ødeleggelser da den traff land forrige uke.

Strømmangel

Det er likevel frykt for nye ødeleggelser og for at strømforsyningen igjen skal bli rammet, melder the New York Times.

Meteorologen David Stark sier til at avisen at flere av sanddynene ved Long Island ble borte da Sandy herjet og at han er usikker på hvilke konsekvenser det kan få.

Bare i New Jersey er det fremdeles 375 000 som mangler strøm, nå er det frykt for at enda flere skal miste den.

Fra over hele landet har det kommet arbeidere som jobber med å reparere ødelagte strømlinjer og vannforsyning. Det er lite som tyder på at at de blir sendt hjem med det første, skriver avisen.

SISTE NYTT

Siste nytt