Mistenkelig dødsfall i Brasil

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

En kvinne fra Bergen ble funnet død i den brasilianske byen Aracati natt til lørdag. Politiet etterforsker dødsfallet som mulig drap.

Kvinnen ble funnet kvalt på soverommet i sitt eget hjem, forteller politiet i feriebyen Aracati til VG Nett .

Kjæresten mistenkt

En mann er mistenkt i saken, men han sier at han ikke har noe med dødsfallet å gjøre. Det var mannen som varslet om dødsfallet. Politiet har ikke fengslet ham.

Mannen har forklart at han fant kvinnen død ved 2-3-tiden om natta, lokal tid. Politiet melder at de etterforsker bredt. Blant annet skal alle naboene avhøres.

Det norske utenriksdepartementet er varslet, og har vært i kontakt med kvinnens pårørende. Men UD undersøker fortsatt saken, og har ikke fått noen endelig bekreftelse fra brasiliansk politi.

- Vi har ingen bekreftelse, men har fått et varsel fra brasiliansk politi. Derfor følger vi opp og sjekker saken gjennom vårt generalkonsulat i Rio, sier pressetalskvinne i UD, Marte Lerberg Kopstad.

Hun sier at denne prosessen kan ta noe tid, og at de holder kontakten med det lokale politiet i Aracati, Brasil.

Barna var i huset

Kvinnenes to barn var i et annet rom i huset da kvinnen døde, opplyser det lokale politiet til bt.no . Kvinnen var i 30-årene, og fra Bergen. Den drapsmistenkte mannen er ikke faren til barna hennes.

Politiet sier også at den mistenkte mannen er kvinnens kjæreste, som bodde sammen med henne i huset.

Byen Aracati ligger nordøst i Brasil. Det er en populær ferieby for nordmenn, og den har litt over 60.000 innbyggere og en lang strand mot Atlanterhavet..

Canoa Quebrada, Brasil

Ved denne stranden, Canoa Quebrada, mellom byene Fortaleza og Natal, bodde det unge paret.

Foto: George Vale
Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt