Nok en skuespiller anklager Weinstein for seksuelt overgrep

Tidligere «The Facts of Life»-skuespiller Heather Kerr sier filmprodusenten Harvey Weinstein tvang henne til å ta på ham.

Heather Kerr

Advokat Gloria Allred og skuespiller Heather Kerr (til høyre) fortalte at hun ble utsatt for et seksuelt overgrep av filmprodusenten Harvey Weinstein i 1989.

På en pressekonferanse fredag fortalte Kerr at Weinstein under et møte mellom de to i 1989 dro ned glidelåsen på buksene sine og tok ut penisen sin, før han tvang henne til å ta på ham.

Kerr sa hun forsøkte å trekke tilbake hånden sin og fremstå uanfektet.

– Da sa han til meg at det er sånn ting fungerer i Hollywood og at alle skuespillerinner som hadde lyktes i bransjen hadde gjort det på denne måten, sa Kerr som i dag er 56 år gammel.

Heather Kerr, Gloria Allred

Heather Kerr begynte å gråte under pressekonferanse hun holdt sammen med sin advokat Gloria Allred fredag.

Foto: Amanda Lee Myers / AP

Kerr føyer seg inn i rekken av rundt 40 kvinner som den siste tiden har anklaget Weinstein for seksuell sjikane, overgrep og voldtekt. Han blir etterforsket av politiet i både Los Angeles, London og New York.

Angelina Jolie og Gwyneth Paltrow

Angelina Jolie og Gwyneth Paltrow anklager Weinstein.

Foto: AP

Blant de andre kvinnene som har kommet med anklager mot Hollywoods tidligere gullgutt, er de kjente skuespillerne Angelina Jolie, og Gwyneth Paltrow.

Kjente til overgrep

Denne uken sto filmregissøren Quentin Tarantino fram og sa at han visste om flere av overgrepene i flere år uten å si noe. Også Tarantinos tidligere kjæreste Mira Sorvino har kommet med anklager mot Weinstein.

– Det var ikke vanlig sladder. Det var noe mer. Det var ikke bare andrehånds kilder. Jeg visste at han hadde gjort noen av disse tingene, sier Tarantino til New York Times.

Quentin Tarantino

Quentin Tarantino sier han visste om Weinsteins oppførsel i flere år uten å gjøre noe med det.

Foto: Laurent Cipriani / AP

Den kjente regissøren, som også produserte «Kill Bill»-filmene, «Inglourious Basterds» og «The Hateful Eight» med Weinstein, sier han angrer på at han ikke gjorde noe.

Etterforskes av politiet

Torsdag bekreftet politiet i Los Angeles at de etterforsker et påstått seksuelt overgrep som skal ha blitt begått av Weinstein i 2013. Han etterforskes allerede av politiet i London og New York.

Hollywoods tidligere gullgutt avviser alle anklagene.

SISTE NYTT

Siste nytt