Mitt Romney «slo» Holyfield i bakken

Det var ikke tidenes boksekamp, men tidligere presidentkandidat Mitt Romney fikk inn et par slag mot verdensmester i tungvektsboksing Evander Holyfield.

Evander Holyfield og Mitt Romney møttes til boksekamp for veldedighet.

SLO TIL: Mitt Romney i ringen mot Evander Holyfield.

Til lyden av «I will survive» entret Mitt Romney ringen for å slå løs mot Holyfield. Kampen ble arrangert for å samle inn penger til Charity Vision, en organisasjon som gir synsoperasjoner til blinde og som har Romneys sønn Josh som president, skriver CNN.

Tidligere presidentkandidat Romney hadde trent godt i forkant av kampen, med hjelp fra motstander Holyfield.

– De gode nyhetene er at Evander Holyfield alltid slår over beltestedet. I politikken er det ikke alltid slik, sa Romney i forkant av kampen.

Over på to runder

Selve kampen ble en kortvarig affære. Etter to runder med knuffing, og et slag som angivelig sendte Holyfield i bakken, valgte Romney å kaste inn håndkleet.

– Han er den eldste personen jeg har slåss mot og også den minste. Det har jeg stor respekt for, sa Holyfield om motstanderen.

Han skrøt også av Romneys bokseferdigheter.

– Han har et godt slag, til å være en som aldri har bokset tidligere, og han kan bevege seg, Jeg ble imponert, sa Holyfield.

Ikke presidentkandidat

Romneys kone Ann fulgte kampen fra sidelinjen, og innrømmet at det var spesielt å se at kampen fikk så mye oppmerksomhet.

– Jeg må le. Mitt kan skrive en fantastisk analyse om atomavtalen med Iran og hvordan den kan være problematisk, og ingen leser den. Men når han går i ringen med Evander Holyfield er hele verden interessert, sa hun til CNN i forkant av kampen.

All oppmerksomheten rundt boksekampen har imidlertid ikke fått Romney til å ombestemme seg om presidentvalget i 2016. Republikanernes kandidat fra 2012 har gjort det klart at han ikke stiller til valg igjen.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt