Minst tre døde i trafikkulykke i Danmark

En voldsom trafikkulykke har kostet minst tre mennesker livet ved Horsens på Østjylland i Danmark.

Laster kart, vennligst vent...

Ulykken skjedde på E45 redd syd for byen Horsens.

Ulykken skjedde på E45 i retning Aarhus mellom Horsens og Hedensted, sier politiet i Sydøstjylland til Ekstra Bladet. Politiet bekrefter også ulykken på sin hjemmeside.

Ifølge den danske avisen er nå tre mennesker bekreftet omkommet, tre er alvorlig skadet og fem har fått lettere skader. Ekstra Bladet meldte først om fem omkomne, men dette har senere blitt korrigert av politiet.

Politiet opplyser at en lastebil kjørte inn i trafikken foran. Flere kjøretøy, inkludert en buss, skal også være involvert i ulykken. Motorveien er stengt for trafikk i nordgående retning.

Saken oppdateres.

Presidentvalget kort forklart

3. november 2020 velger USA sin neste president. President Donald Trump stiller til gjenvalg for Republikanerne. Joe Biden stiller som presidentkandidat for Demokratene. Rekordmange amerikanere stemmer via post i år, og vi vet ikke når resultatet blir klart. Trump sier han ikke stoler på poststemmene. Samtidig mener Demokratene at man skal bruke lenger tid enn vanlig på å telle opp nettopp disse. Mange frykter kaos i ukene etter valget. Hva skjer om Trump ikke aksepterer et nederlag?
Grupper som Proud boys og Antifa har fått mye oppmerksomhet den siste tiden. Den ekstremistiske hatgruppen Proud boys jublet da president Donald Trump sa «stand back and stand by» i den første presidentdebatten. Samtidig forbereder Boogaloo bois seg på borgerkrig, mens medlemmer av Antifa på venstresiden er villige til å bruke vold i kampen mot rasister og fascister. Kan valget utløse en krig mellom disse gruppene? Og er de farlige?
3. november 2020 velger amerikanerne sin neste president. Donald Trump stiller til gjenvalg for Republikanerne. Joe Biden stiller som presidentkandidat for Demokratene. Ved forrige presidentvalg vant Trump til tross for at Hillary Clinton fikk flest stemmer. Hvordan kan det skje? Her er to ting du må vite for å forstå USA-valget.

SISTE NYTT

Siste nytt