Masseskyting i Miami

Minst 20 skal er skadet og to drept i et skyteangrep i Miami. Øyenvitner forteller at tre menn hoppet ut av en bil og begynte å skyte mot folk utenfor et konsertlokale.

Politiet i gang med etterforskning etter skyting i Miami.

Politiet etterforsker på stedet.

Foto: Joe Raedle / AFP

Masseskytingen fant sted i El Mula Banquet Hall, som ligger i tilknytning til County Club Shopping Center i Miami-bydelen Hialeah, skriver ABC News-journalisten Parker Brenton på Twitter. Han melder at de skadede er brakt til forskjellige sykehus i byen.

Ifølge politiet i Miami Dade var lokalet utleid til en konsert. Da konserten var over, stanset en hvit firehjulstrekker utenfor og tre menn hoppet ut og begynte å skyte inn i menneskemengden.

Familie og venner står utenfor et sykehus og venter på nytt om de skadede.

Familie og venner står utenfor et sykehus og venter på nytt om de skadede.

Foto: Devoun Cetourte / AP

Gjerningsmenn på frifot

Avisen Miami Herald skriver at politiet ble tilkalt ved 0030-tiden natt til søndag, lokal tid.

– Denne typen vold må ta slutt. Hver helg skjer det noe slikt, sier politidirektør Alfredo Ramirez i Miami Dade-politiet til Miami Herald.

Alfredo Ramirez

Politidirektør Alfredo Ramirez.

Foto: Wilfredo Lee / AP

Natt til lørdag ble en person drept og seks skadet i en annen masseskyting i bydelen Wynwood i Miami.

Politiet har foreløpig ingen beskrivelser av de tre gjerningsmennene som fremdeles er på frifot. De ber øyenvitner ta kontakt.

Hittil i år har det vært 236 masseskytinger i USA der fire eller flere såret eller drept. Det har vært 15 angrep der fire eller flere er drept.

SISTE NYTT

Siste nytt