NRK Meny
Normal

Berlin: Mann (38) tatt for drap på kvinne fra Mandal

En mann (38) er pågrepet i Mexico, mistenkt for å ha drept den norske kvinnen Lene Sand (36) som ble funnet i en trillekoffert som fløt i elven i Berlin 13. juni i år.

Lene Sand

Lene Sand (36) ble funnet drept i Berlin 13. juni.

Foto: Privat/Joachim Jørgensen

Fengslingsmøtet holdes allerede fredag, skriver den tyske avisen Berliner Zeitung.

Den norske kvinnen fra Mandal ble funnet drept i en koffert som fløt i elven Spree ved Treptower Park i Berlin 13. juni.

En 38 år chilener har vært etterlyst for drapet og har vært på rømmen inntil han ble pågrepet. Den mistenkte drapsmannen og offeret skal ha kjent hverandre.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Eiendelene til en kvinne som ble funnet død i koffert i Berlin

Den 13. juni fant forbipasserende to kofferter med et kvinnelig lik i. Politiet etterlyste tips i saken og friga bilder av kvinnens eiendeler.

Foto: Tysk politi

Kunstgalleri knyttes til drapet

Politiet gjorde tidlig i etterforskningen funn i et kunstgalleri som de mener kan knyttes til drapet.

Tysk politi mistenkte raskt at den mistenkte mannen hadde rømt til Sør-Amerika, etter drapet.

Ifølge Berliner Zeitung var det et eldre ektepar som fant den norske kvinnen i en koffert ved elva Spree i bydelen Treptow den 13. juni. Kofferten hadde åpenbart vært i vannet i noen dager, skriver Berliner Morgenpost.

– Vår skjønne unike Lene har brått og brutalt blitt revet fra oss. Hun var en vidunderlig sjel som vil bli savnet av mange. Vi er i sjokk og ber om forståelse for at vi trenger tid og ro til å ta vare på hverandre i sorgen, skrev familien i en uttalelse i juni.

Ei norsk kvinne vart funnen drepen i Berlin 13.juni, opplyser Utanriksdepartementet. Ifølgje Berliner Zeitung var det eit eldre ektepar som fann den norske kvinna i ein koffert ved elva Spree i bydelen Treptow. Det er funne spor etter valdshandlingar i eit kunstgalleri i bydelen Wedding.

Den norske kvinnen ble funnet drept i en koffert i elva Spree i Treptower Park i Berlin.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt