NRK Meny
Normal

Mange har sett Madeleine

Portugisisk politi opplyser at de har mottatt hundrevis av tips etter at de før helgen gikk ut med en detaljert beskrivelse av en ny mistenkt i Madeleine-saken.

Gerry og Kate McCann med barna Amelie og Sean
Foto: STR / REUTERS

Det skriver engelske the Guardian i dag.

Fire år gamle Madeleine McCann har nå vært savnet i 24 dager etter å ha blitt bortført mens hun sov i sin egen seng i ferieleiligeheten i Praia da Luz i Portugal.

Foreldrene presser politiet

Foreldrene til Madeleine, Kate og Gerry McCann, har hele tiden vært opptatt av å holde medieinteressen rundt forsvinningen varm, og har således oppfordret politiet i Portugal til å gå ut med all den informasjonen de sitter inne med, ifølge the Guardian.

Portugisisk politi, som til vanlig er tilbakeholdne med opplysninger i slike saker, har gitt etter og gått ut med informasjon om den nye mistenkte. 

 

Madeleine (4) har vært savnet i siden 3. mai i år.

Madeleine (4) har vært savnet i siden 3. mai i år.

Foto: DAVID MOIR / REUTERS

Mistenkte skal være en hvit mann i slutten av 30-årene som var iført en svart jakke, og som muligens bar på en liten pike om kvelden den 3. mai, da Madeleine forsvant.

Sjefetterforskeren bekrefter at flere vitner har vært inne til avhør i løpet av de siste dagene, men at ingen nye foreløpig er siktet for bortføringen, skriver The Times. 

Les: Ny mistenkt i Madeleine-saken

Truet med rettsak

Det var etter at Storbritannias finansminister Gordon Brown hadde samtaler med pappa Gerry McCann i forrige uke, politiet fikk anmodninger om å gå ut med flere detaljer i saken.

Ekteparet skal ha truet med å gå til sak mot politiet i Portugal. Men etter et møte mellom ekteparet og portugisiske myndigheter tok det kort tid før politiet kom med signalement, skriver Sky News. 

Pappa McCann blogger

Gerry McCann skriver i sin blogg på Internett om hva familien gjør mens de er i Praia da Luz. Madeleines søsken, tvillingene Sean og Amelia tilbringer deler av dagen i en barneklubb på stedet.

Han gir også til uttrykk at han er svært frustrert over at Maddie fortsatt ikke er funnet.

Les bloggen her: Nettside for Madeleine  

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt