NRK Meny
Normal

Lydmann skutt under innspilling av TV-serie

To mennesker ble skutt og drept under innspilling av TV-serien «Cops» i USA onsdag. En av de drepte var en mistenkt raner, den andre en ansatt i TV-selskapet.

Laster kart, vennligst vent...

Uhellet skjedde i byen Omaha i den amerikanske delstaten Nebraska som ligger ved Missouri-elven i Midtvesten.

Kulen som drepte lydmannen i produksjonsselskapet Langley Productions, ble avfyrt av en politimann. Ifølge politiet ble mer enn 30 skudd avfyrt.

Filmteamet fulgte en utrykning til en restaurant som var i ferd med å bli ranet av en bevæpnet mann. Da raneren kom ut på gaten, åpnet politiet ild. I skuddvekslingen traff de ikke bare raneren, men også lydmannen.

Lydmannen Bryce Dion (38) hadde jobbet med TV-showet i sju år. Han hadde på seg skuddsikker vest da han ble drept.

De tre politimennene som var involvert i skytingen er alle suspendert fra tjenesten, opplyste politimester Todd Schmaderer på en pressekonferanse.

Laster Twitter-innhold

Etter skytingen var restaurantens vinduer fulle av kulehull og gaten var stengt i flere timer. I ettertid viste det seg at raneren (32) var bevæpnet med en softgun som skyter plastkuler.

Begge de to skuddofrene ble fraktet til University of Nebraska Medical Center, hvor de begge ble erklært døde.

TV-serien «COPS» har vært vist på amerikansk fjernsyn siden 1989, og solgt til land over hele verden. Serien bygger på autentiske opptak fra reelle situasjoner, hvor TV-teamet er med politiet ut på oppdrag. Opptakene er gjort i en rekke byer i USA i årenes løp. Filmteamet hadde arbeidet i Omaha siden juni.

Laster Twitter-innhold

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt