NRK Meny
Normal

Løve angrep løvetemmer i Ukraina

Det gikk hardt utover løvetemmeren da dyrene hans gikk til angrep på et sirkus i Ukraina. Hele hendelsen ble fanget på video av en amerikansk turist.

Video Løve angrep løvetemmer i Ukraina

DRAMATISK VIDEO: Se hvordan løvene går til angrep på de ansatte ved sirkuset, og hør et intervju med turisten som fikk det hele på bånd.

Sirkusbesøket ble mer spektakulært enn den amerikanske familien kunne ha forestilt seg.

Midt i løvenummeret var det tydelig at en av løvene ikke var helt fornøyd. Løven brølte, slo mot løvetemmeren og prøvde å bite før den til slutt tok fart og kastet seg mot den ansatte på sirkuset.

(se hele forløpet i videoen på toppen av saken)

Familiefar filmet angrepet

Familiefaren Dough Shepherd hadde tatt med seg kona og barna på sirkus, og filmet det som ikke ble et helt vanlig sirkusbesøk.

– Barna som var der for å se på sirkus skrek. Noen barn som satt lenger ned var bare 3 meter fra det som skjedde, og vår familie var nok 10-12 meter unna, forteller Shepherd til den amerikanske tv-kanalen CBS.

Løvetemmeren som det gikk hardest utover var Oleksie Pinko ved et sirkus i den ukrainske byen Lviv. Den sirkusansatte måtte fraktes bort i all hast for å få kirurgisk behandling, men ifølge Sky News skal tilstanden til mannen nå være stabil.

Dough og Masha Sheperd

Masha og Dough Shepherd fikk en skremmende opplevelse da de besøkte sirkuset i Lviv i Ukraina.

Foto: Skype-intervju / CBS

Var redd for barna

For familien Shepherd ble i alle fall sirkusbesøket uforglemmelig. Kona til Dough Sheperd fryktet for barna sine.

– Jeg tok bare tak i dattera mi, og planla å rømme. Jeg trodde faktisk at løvene skulle komme ut av manesjen, forteller Masha Shepherd.

Heller ikke barna syntes noe særlig om det som skjedde kan faren fortelle.

– Jeg har tidligere vært på noen veldig flotte sirkusoppvisninger der før. Nå sier sønnen min at han aldri vil dra på sirkus igjen, sier Dough Shepherd til CBS.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt