NRK Meny
Normal

Lotto-millionær sporløst borte

I mars 2006 vant Abraham Shakespeare 31 millioner dollar. Siden april har ingen sett noe til ham, og politiet utlover dusør hvis noen har noe informasjon om hvor han er.

Familien til 43 år gamle Abraham Shakespeare meldte ham savnet den 9. november, opplyser Polk County Sheriff's Office , og da USA feiret Thanksgiving uten at han ga lyd fra seg, satte politiet opp belønningen til alle som har informasjon om hvor han kan befinne seg.

Vant 31 millioner dollar

– Han har vært savnet siden april, uten å ha kontaktet familien sin. Og det er bekymringsfullt at han ikke lot høre fra seg under Thanksgiving, sier talskvinne Donna Woods i politiet.

Abraham Shakespeare

Lotto-millionær Abraham Shakespeare er meldt savnet.

Foto: Polk County Sheriff's Office

– Vi håper at belønningen gjør at noen som har sett ham eller som vet hvor han er, vil komme til oss og fortelle det.

Shakespeare vant 31 millioner dollar i lotteriet i Florida i 2006.

Året etter ble han saksøkt av en medarbeider, som hevdet at Shakespeare stjal kupongen fra ham. Shakespeare vant saken i retten.

Har råd til å stikke av

– Dette er en mann som absolutt har midlene, siden han er en lotto-millionær, til å trekke seg tilbake. Hvis det er det han har valgt å gjøre, så kan ingen lov stanse ham, sier Woods.

– Dersom det er dette som har skjedd, ønsker vi bare en telefon som bekrefter at han har det bra. Men vi kan ikke ta sjansen på at noe annet har skjedd.

Woods opplyser at politiets interesse ikke betyr at Shakespeare er mistenkt i noen sak, men snarere - så lenge han er savnet - et mulig offer.

Ble forsidestoff da han vant

Shakespeare, som kommer fra Lakeland, ble forsidestoff da han vant i lotteriet og ble saksøkt av en lastebilsjåfør han jobbet sammen med. Ifølge kollegaen hans stjal Shakespeare vinnerkupongen fra lommebokan hans da de to kjørte til Miami for å levere kjøtt til restauranter i området, skriver lokalavisen the Ledger.

Ifølge Shakespeares advokater ga Shakespeare kollegaen, Michael Ford, penger til å kjøpe lotto-kuponger under en stans langs veien.

I retten brukte juryen under to timer på å gi Shakespeare medhold i saken, ifølge the Ledger.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt