Lena (69) ble drept i Stockholm-angrepet

69 år gamle Lena Wahlberg fra Ljungskile i Uddevalla ble drept i lastebilangrepet i Stockholm fredag. Det yngste offeret var Ebba Åkerlund (11).

Lena Wahlberg

DREPT: Lena Wahlberg (69) var en av de fire som ble drept i lastebil-angrepet i den svenske hovedstaden før helgen.

Foto: AFP/Facebook

Det er lokalavisen Bohusläningen som i samråd med familien går ut med navnet. Familien bekrefter også overfor Expressen og Aftonbladet at de ønsker at Lena Wahlsbergs navn og bilde skal publiseres. Utover det ønsker de ikke å kommentere saken.

Fire personer ble drept da en lastebil meide ned folk i hovedgaten Drottninggatan i Stockholm sentrum fredag ettermiddag.

Elleve år gamle Ebba Åkerlund som var på vei hjem fra skolen, mistet også livet, skriver Expressen.

Tirsdag kveld gikk familien hennes ut med en hilsen til det svenske folk.

Av hele vårt hjerte ønsker vi å takke det svenske folk for all den varme og kjærlighet dere har vist oss i en tid preget av fortvilelse og smerte.

Belgiske Maïlys Dereymaeker (31) hadde reist til Stockholm for å møte venner. Småbarnsmoren rakk imidlertid aldri å møte dem før hun ble angrepets første offer.

Britiske Chris Bevington (41) hadde bodd og arbeidet i Stockholm i en årrekke. Han var småbarnsfar og jobbet som toppsjef i Spotify.

15 mennesker ble skadd, og ni av dem ligger fremdeles på sykehus, to har alvorlige skader.

Den 39 år gamle usbekeren Rakhmat Akilov ble i dag varetektsfengslet i Stockholm tingrett. Hans forsvarer Johan Eriksson opplyste i retten at Akilov erkjenner å ha begått en terrorforbrytelse.

Ofre etter lastebilangrepet i Stockholm: Chris Bevington (41) / Maïlys Dereymaeker (31)

DØDE: Britiske Chris Bevington (41) og belgiske Maïlys Dereymaeker (31) ble drept da en lastebil raste ned gågaten Drottninggatan i Stockholm 7. april.

Foto: Privat/Facebook

SISTE NYTT

Siste nytt