Lekket rapport: Slik skal demokratene slå Trump

Tidligere denne uken ble en konfidensiell rapport om republikanernes presidentkandidat Donald Trump stjålet fra Det demokratiske partiet. Nå er rapporten lekket. Rapporten inneholder partiets plan for hvordan de skal slå Trump i høstens presidentvalg.

USA-ELECTION

KLARE FOR KAMP: Det demokratiske partiet er klare for å kjempe for Det hvite hus, men at deres 200-sider lange rapport på Donald Trump har blitt lekket må være et slag i ansiktet.

Foto: STAFF / Reuters

Det demokratiske partiets (DNC) 200 sider lange rapport om hvordan partiet skal slå Donald Trump til høsten, inneholder alt fra den kontroversielle presidentkandidatens syn på kvinner til muren han ønsker å bygge langs grensen til Mexico.

Kun lojal mot seg selv

Rapporten slår fast at republikanernes presidentkandidat kun er lojal mot seg selv.

Trump har byttet politisk posisjon og politisk parti flere ganger gjennom de siste tiårene. Ofte på bakgrunn av hvilket parti som sitter på makten eller hva som fører til at navnet hans blir i rampelyset

Demokratenes rapport på Donald Trump

Presidentkandidatens holdninger mot Kina, frihandelsavtaler, og bruk av arbeidskraft i utlandet er noen av punktene demokratene føler de kan utnytte til høstens presidentvalg.

«The Donald» sin åpne kritikk mot outsourcing av amerikanske arbeidsplasser, mens han selv importerer klær fra Kina mener demokratene kan hjelpe dem å vinne presidentvalget»

Donald Trump

ILLOJAL: Trump betegnes som en illojal person som kun støtter seg selv i rapporten som ble stjålet fra Det demokratiske partiet.

Foto: JONATHAN DRAKE / Reuters

Løgner

Det demokratiske partiet mener Trump må beskrives som en løgner. Rapporten påpeker at Trump ved gjentatte anledninger har fortalt løgner for å støtte «hans ekstreme retorikk», står det i rapporten.

Donald Trump rapport DNC

200 SIDER: Den 200 sider lange rapporten om Donald Trump viser hva Demokratene vil bruke mot Trump når valgkampen tetter seg til.

Foto: Skjermdump

En av løgnene rapporten fremhever er Trumps gjentatte påstand om at flere tusen muslimer i New Jersey feiret angrepet på World Trade Center 11. september. Ryktene ble senere avkreftet av politi og lokale myndigheter.

Trumps kommentarer om at president Barack Obama ikke var født i USA blir også fremhevet i rapporten på Trump. Når Obama til slutt viste fødselsattesten sin kontret mangemilliardæren med at uttalelsene hans var svært populære blant de republikanske velgerne.

Laster Twitter-innhold

Kvinnesyn

Donald Trumps kvinnesyn har blitt kritisert fra flere hold hittil i presidentvalget. Nå ønsker demokratene å bruke Trumps kvinnesyn mot han i høstens valg.

APTOPIX GOP 2016 Trump Donald Trump protest

PROTESTER: Flere av Trumps uttalelser har ført til stor misnøye blant flere minoriteter i USA.

Foto: Noah Berger / Ap

I 2013 kommenterte Trump de høye antallene overgrep og voldtekter i militæret. Den gang la presidentkandidaten skylden på kvinnene som frivillig valgte å kjempe for landet sitt og myndighetene som lot menn og kvinner være sammen i militæret.

– Hva forventet disse geniene skulle skje når de setter menn og kvinner sammen, sa Trump.

Ved flere anledninger har Trump tråkket i salaten når det kommer til kvinner.

Når programleder Megyn Kelly under den første debatten i august i fjor konfronterte Trump med hans tidligere nedsettende uttalelser om kvinner, svarte Trump med å antyde at hun hadde mensen.

– Man kunne se blod komme ut av øynene hennes, og blod komme ut av henne hvor enn det måtte være, sa Trump i et intervju med CNN etter debatten.

Valgkamp bygd på ekstrem retorikk

Gang på gang har mangemilliardæren stjålet overskriftene siden han annonserte sitt presidentkandidatur i juni i fjor. Uttalelsene til Trump har vært alt fra bisarre til nedsettende, og i grenseland til rasistiske.

I rapporten til DNC står det at valgkampen til Trump er bygd på «ekstreme, fremmedfiendtlige og noen ganger farlig retorikk om innvandring».

Grunnkjernen i Trumps valgkampanje bygger på løftet om å bygge en mur langs grensen til Mexico for å hindre «narkotikamisbrukere, narkobaroner, voldtektsmenn og mordere» å komme over grensen til USA.

DEMOKRATENES RAPPORT PÅ DONALD TRUMP

Trumps forslag om å nekte muslimer inngang til USA og å drepe familiene til terrorister blir i rapporten påpekt som kommentarer demokratene kan bruke til å slå republikanernes presidentkandidat i valget.

– Trumps forslag går imot alt vi står for og tror på, sa tidligere visepresident i USA Dick Cheney om Trumps uttalelser om å nekte alle muslimer inngang til USA.

Journalistene har gitt Trump timevis med tv-tid og metervis med spalteplass for hvert eneste utspill han har kommet med. Det har gjort det mulig for ham å drive en svært effektiv og historisk rimelig valgkamp.

SE VIDEO: Flere av uttalelsene til republikanernes presidentkandidat, Donald Trump, vil Det demokratiske partiet nå bruke mot han.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt