Ledelsen i "Miss America" trekker seg etter e-postskandale

Tre sentrale ledere i "Miss America" trekker seg fra organisasjonen etter at det ble avslørt at de har sendt e-poster til hverandre der de har snakket nedlatende om tidligere vinnere.

USA-MISSAMERICA
Foto: Mark Makela / Reuters

Organisasjonens president Josh Randle er en av dem som har blitt avslørt i å ha snakket nedlatende om vinneren av Miss America 2013, Mallory Hagan.

Randle sier til nyhetsbyrået Associated Press at e-posten ble sendt flere måneder før han startet i organisasjonen, men at det var galt av ham.

– Jeg beklager ovenfor Mallory for min dårlige dømmekraft, sa Randle som lørdag leverte sin oppsigelse til styret i Miss America.

FILES-US-ENTERTAINMENT-HARASSMENT-FASHION-BEAUTY

Øverste leder for konkurransen Sam Haskell har også trukket seg med umiddelbar virkning.

Foto: DAVID LIVINGSTONE / AFP

Øverste leder for konkurransen Sam Haskell og styreformann Lynn Weidner, har også trukket seg fra sine stillinger med umiddelbar virkning.


Les også: Får dødstrusler etter selfie med miss Israel

49 "Misser" ba om oppsigelse

E-postskandalen startet torsdag denne uken da avisen Huffington Post publiserte lekkede e-poster der det kom frem at ledelsen og styremedlemmer hadde snakket nedlatende og sexistisk om flere tidligere Miss America deltakere.

I e-postene ble blant annet en tidligere vinner omtalt som et kvinnelig kjønnsorgan, mens det i en annen e-post ble diskutert hvor mange sexpartnere en deltaker hadde hatt.

Miss America kunngjorde oppsigelsene lørdag, etter at 49 tidligere vinnere av konkurransen signerte et opprop. Der krevde de at de involverte.sa opp.

Les også: Julegaven til pappa startet modellkarrieren

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt