Hopp til innhold

Cleveland: Kvinnene ble lenket fast, slått og gjort gravide

Michelle Knight, Amanda Berry og Gina DeJesus skal ha måttet henge i kjetting, blitt slått og gjort gravide under ti år i fangenskap.

Huset hvor kvinnene ble holdt i fangenskap

I dette huset hvor Michelle Knight, Amanda Berry og Gina DeJesus ble funnet skal politiet ha funnet tau og kjetting hengende fra taket.

Foto: MIRA OBERMAN / Afp

Ariel Castro er arrestert i bortføringssak.

Mistenkt: Ariel Castro

Foto: Facebook
Onil Castro

Mistenkt: Onil Castro

Foto: Ap
Pedro Castro

Mistenkt: Pedro Castro

Foto: Cleveland police departement

Uhyggelige detaljer fra livet på innsiden av huset hvor Amanda Berry, Gina DeJesus og Michelle Knight ble holdt fanget i ti år, begynner å komme frem.

Ifølge politikilder den lokale TV-stasjonen Newsnet5 har snakket med ble det funnet kjetting og tau inne i rommene hvor kvinnene ble holdt innesperret. Ifølge kildene skal kvinnene ha blitt lenket fast i hvert sitt rom.

Ifølge en annen lokal TV-stasjon i Ohio, 19actionnews, hang kjettingen ned fra taket, noe som kan tyde på at kvinnene ble lenket fast i nakken.

– Gravid flere ganger

Ifølge Newsnet5 skal en av kvinnene ha vært gravid to til tre ganger, men spontanabortert på grunn av underernæring. Ifølge 19actionnews mistet hun babyene som følge av at hun ble slått.

Ifølge en annen politikilde skal minst fem babyer ha blitt født inne i huset. Det er uklart om de fem babyene inkluderer Amanda Berry sin seks år gamle datter som ble funnet i huset sammen med kvinnene. Hva som har skjedd med de fem babyene som skal ha blitt funnet inne i huset er fortsatt uklart.

De første rapportene etter at Michelle Knight, Amanda Berry og Gina DeJesus ble funnet gikk på at det var flere barn inne i huset, men politiet har ikke sagt noe mer om dette.

TV-stasjon: Bortfører er slektning

Ifølge 19actionnews kjente Gina DeJesus mannen som er mistenkt for å bortføre henne, Ariel Castro. Ifølge TV-stasjonen skal han være en slektning av henne, muligens hennes far.

De tre kvinnene, Amanda Berry, Gina DeJesus og Michelle Knight, er nå alle utskrevet fra sykehus, og skal etter forholdene være i god behold.

Tre brødre i varetekt

Brødrene Ariel, Pedro og Onil Castro er mistenkt for å ha bortført kvinnene, og sitter nå i politiets varetekt.

Ifølge politiet kan siktelser mot de tre brødrene ventes om kort tid. Visepolitimester Ed Koch sa at han og hans folk er temmelig sikre på at de har tatt de riktige mennene, men han gikk ikke nærmere inn på hva siktelsene vil omfatte.

Det var Amanda Berry som etter ti års fangenskap tilkalte hjelp ved å skrike og sparke i døren mandag kveld. Naboen Charles Ramsey kom til og sparket inn døren, og Berry kunne klyve ut i friheten.

Tre jenter var savnet i ti år i Cleveland

Michelle Knight, Amanda Berry og Gina DeJesus var savnet i ti år.

SISTE NYTT

Siste nytt