Kvinne slukt av pytonslange

En indonesisk kvinne er funnet død inne i en pytonslange i Indonesia. Hun ble slukt da hun stelte i grønnsakshagen sin, sier politiet.

Pytonslange skåret åpen

Den 54 år gamle kvinnen ble trolig kvalt av slangen før hun ble slukt. Hun ble skåret ut av pytonslangen etter at den ble funnet.

Foto: STR / AFP

Familie og venner hadde lett i mange timer. Sandalene hennes, en machete og lommelykten hennes var funnet, men det var ingen spor av den savnede kvinnen.

Rundt 100 personer hadde lett etter 54-åringen siden hun ikke kom hjem fra grønnsakshagen torsdag kveld. Men da de oppdaget en sju meter lang pytonslange ikke langt fra der eiendelene hennes ble funnet, ble mistanken vekket. Slangen ble drept og ble tatt med til landsbyen på øya Manu, sørvest i Sulawesi-provinsen i Indonesia.

– Alle gråt

– Slangens mage ble åpnet og liket ble funnet i den, sier den lokale politisjefen Hamka i landsbyen Persiapan.

– Alle gråt, alle var helt fortvilet, sier landsbyboer Ayu Kartika, ifølge Daily Mail.

Har skjedd før

Pytonslanger kveler vanligvis sine ofre, før de sluker dem, melder AP. Det er sjelden slike angrep skjer, men i 2017 opplevde en bonde, også han fra Indonesia, det samme da han var ute og plukket frukt.

Pytonslangen tilhørte arten nettpyton, som finnes i Sørøst-Asia. Den er vanlig i Indonesia og på Filippinene. Normalt angriper slangen kun små dyr.

Denne videoen er fra da mannen ble funnet i pytonslangen i 2017. Vi advarer mot sterke inntrykk.

Da den fire meter lange pytonslangen ble kuttet opp, fant de den savnede 25-åringen død.
Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt