Hopp til innhold

Kvinne (26) skjøt og drepte tre i Maryland

Tre personer ble skutt og drept på et på et industriområde i Aberdeen i den amerikanske delstaten Maryland.

Sheriff Jeff Gahler opplyser om at flere personer er blitt skutt

Sheriff Jeff Gahler opplyser om at flere personer er blitt skutt

Torsdag kveld bekrefter sheriff Jeffrey Gahlerat fire mennesker ble drept i skyteepisoden, og at det var en 26 år gammel kvinne som løsnet de dødelige skuddene.

Hun er en av de fire som nå er bekreftet døde. Politiet sier at kvinnen rettet våpenet mot seg selv etter skytingen, og at hun senere døde av skadene på sykehuset.

26-åringen jobbet på lagerhuset hvor skytingen fant sted. Politiet vet foreløpig ikke noe om motivet bak skytingen.

I tillegg til de drepte, ble syv andre såret i skyteepisoden. Ifølge sheriffen skjedde skytingen innendørs og den mistenkte brukte et håndvåpen.

Shooting in Business Park Leaves Multiple Victims

ARBEIDSPLASS: Ifølge politiet møtte kvinnen opp på jobb klokken 09.00 torsdag morgen. Kort tid etterpå begynte hun å skyte rundt seg med et håndvåpen.

Foto: Mark Makela / AFP

Politi ble rykket ut til stedet klokken 9.09 torsdag morgen, opplyser politiet.

– Vi kan bekrefte at det har blitt løsnet skudd i området ved Spesutlia Road og Perryman Road. Flere ofre. Situasjonen er ennå uløst. Vennligst unngå området, skrev Harford-politiet på Twitter da de fikk melding om skyteepisoden

Skytingen fant sted på et industriområde. Videobilder fra stedet viser at bevæpnet politi sto utenfor det store lagerbygget som eies av apotekkjeden Rite Aid.

Ifølge politiet hadde kvinnen en vikarstilling i selskapet, og hun møtte opp på jobb kl. 09.00 i dag. Minutter senere startet skytingen. Ifølge selskapet jobber det nærmere 1000 personer på jobb i området da skyteepisoden fant sted.

Politiet på stedet i Harford County.

SKYTEEPISODE: Politiet rykket ut etter melding om en skyting i Aberdeen i delstaten Maryland. Flere er bekreftet omkommet.

Foto: Jerry Jackson / AP
Laster Twitter-innhold

Aberdeen er en liten by som ligger nordøst for Baltimore.

SISTE NYTT

Siste nytt