Kuttet hodet av britisk kvinne

En hjemløs sinnsforvirret mann med kniv angrep og kuttet hodet av en britiske kvinne i et kjøpesenter på den spanske ferieøya Tenerife i dag.

Tenerife halshogging

Politiet sikrer kjøpesenteret der en britisk kvinne ble halshogget.

Foto: DESIREE MARTIN / Afp

Mannen stakk av med hodet i handa, men kastet det raskt fra seg og ble seinere pågrepet av sikkerhetsvakter og forbipasserende.

Han er 28 år gammel og velkjent i Los Cristianos-området på sørsiden av Tenerife der drapet skjedde. Han skal ha blitt arrestert flere ganger for overfall

- Slapp hodet foran beina mine

- En mann kom løpende mot meg mens en sikkerhetsvakt forfulgte ham. Mannen kastet noe blodig fra seg foran føttene mine. Det viste seg å være et avkappet hode, sa et øyenvitne til en lokal fjernsynsstasjon.

Den britiske kvinnen arbeidet i kjøpesenteret, og politiet tror hun ble et tilfeldig offer.

Vitner har fortalt at mannen gikk fram til kvinnen, tok fram en kniv og stakk henne i nakken.

- Trodde det var et stunt

- Jeg hørte skrik, kikket bakover og så en uflidd mann i 20-årene som holdt et avkappet hode etter håret. Til å begynne med trodde jeg det var et stunt. Mannen mumlet et eller annet, men snart begynte folk å skrike, sier øyenvitnet Colin Kirby til Tenerife Magazine .

Et annet vitne forteller at hun nettopp hadde parkert bilen utenfor kjøpesenteret da hun fikk øye på en mann som løp nedover gata med et hode i hendene.

Ordføreren i byen Arona sier mannen er en bulgarer med kjente psykiske problemer.

Ifølge ordførerer skal mannen ha ropt «Gud er på jorda».

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt