NRK Meny
Normal

Kraftig brann i radiohuset i Paris

Fredag ettermiddag brøt det ut brann i det gedigne radiohuset i den franske hovedstaden. Programmene ble avbrutt og lokalene evakuert.

I Paris brøt det i ettermiddag ut storbrann i hovedkvarteret til den franske kringkasteren Radio France. De ansatte ble evakuert fra bygningen og ingen kom til skade under brannen. Ifølge en av de ansatte skal man ha hørt en eksplosjon før det begynte å brenne

Se video:

På lufta hos de to radiostasjonene France Inter og France Info ble det stille, mens de ansatte kom seg i sikkerhet på gata utenfor bygget som ligger vest i Paris.

Hele 16 brannbiler kom til stedet, melder Le Parisien. Politiet stanset trafikken langs Seinen og etter en times tid hadde brannfolkene fått kontroll over flammene.

Flere ansatte mente at de hadde hørt små eksplosjoner, mens andre kunne fortelle at alarmsystemet i bygget ikke fungerte.

Brannen skal ha startet i åttende eller niende etasje der det pågikk oppussingsarbeider. Ingen personer ble skadd.

– Vi vet ikke hvor store skadene på bygget er, men de skal være betydelige, sa president François Hollande og la til at brannen hadde vært en traumatisk hendelse.

Laster Twitter-innhold

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt