Kontaktet av kona etter Boston-kyss

Etter å ha kysset en kjekk, fremmed mann under Boston Marathon, lette Barbara Tatge etter ham på sosiale medier. Men dessverre for Bararba var det kona som tok kontakt.

Barbara Tatge

Dette bildet førte til en omfattende leteaksjon etter den 'mystiske mannen'.

Foto: Ap

Den fraskilte kvinnen ble utfordret av datteren til å kysse en kjekk mann mens hun deltok i maratonløpet 20. april.

Omtrent halvveis i løpet dukket den kjekke mannen opp, og Bararba tok mot til seg og kysset ham på munnen mens en fotograf fanget øyeblikket.

Både Bararba og datteren syntes tydeligvis mannen var såpass kjekk at de startet en omfattende leteaksjon etter ham på sosiale medier.

Leteaksjonen ble plukket opp av lokale medier, og senere av internasjonale nyhetsbyråer.

Stor respons

Fredag forrige uke kunne datteren fortelle at responsen så langt hadde vært stor.

– Jeg kan ikke tro at så mange har tatt kontakt for å hjelpe oss med å finne denne mannen, sa datteren til AP.

Søndag kunne en lokal avis fortelle at de hadde mottatt et brev adressert til Bararba, men brevet var ikke fra den mystiske mannen – men fra mannens kone, skriver The Telegraph.

I brevet skriver kvinnen at de ble ganske overrasket da de først la merke til saken, men at det vært morsomt å følge med.

– Ikke sint

– Jeg er ikke sint. Tro meg, våre venner har fått mye ut av denne saken. Og jeg har virkelig hatt det gøy med å hvordan følge med på smerten de har påført mannen min, skriver kvinnen.

Videre skriver hun at selv om denne historien ikke endte slik Bararba ønsket, fanget den energien i Boston Marathon.

– Jeg beundrer gnisten og motet ditt, og ønsker deg mange flotte løp i fremtiden. Gratulerer med å ha gjennomført løpet.

Bararba har i ettertid bedt om unnskyldning for eventuelle pinligheter bildet må ha påført ekteparet, som ønsker å være anonyme.

SISTE NYTT

Siste nytt

Fargen lilla sender et budskap under Bidens innsettelse

– Vi har lært at demokratiet er verdifullt og sårbart. Nå har demokratiet seiret, sa Biden i sin tale etter edsavleggelsen. Mange av dem som var til stede hadde valgt å kle seg i lilla, som signaliserer forsoning mellom demokrater og republikanere.