Kom for sent - nektet å la flyet lette

Et kinesisk par stilte seg opp på rullebanen i Beijing i protest etter at de ikke fikk bli med flyet.

På rullebanen i protest

I PROTEST: Den kinesiske kvinnen skal ha nektet å forlate rullebanen.

Foto: Skjermdump Twitter

Et kinesisk par som hadde tenkt seg til Shanghai skapte trøbbel på den internasjonale flyplassen i hovedstaden Beijing forrige uke.

De ble nektet ombordstigning fordi de møtte for sent opp ved gaten. Deretter skal de ha presset seg seg gjennom gaten, dyttet ned et par ansatte og løpt ut på rullebanen mot «Air China»-flyet de ville reise med, skriver South China Morning Post, som siterer avisa Beijing Youth Daily.

Laster Twitter-innhold

Ute på rullebanen nektet besetningen å la paret få komme inn i flyet. Som svar stilte kvinnen seg opp under flyet i protest, sammen med kofferten og mannen - og dermed ble flyet stående på bakken.

Politiet ble tilkalt og de to måtte kjøres vekk fra rullebanen, noe som blant annet sørget for at flyet ble 20 minutter forsinket.

Paret skal ha forklart at de ankom sent av «personlige grunner». Det er uklart om oppstyret vil få økonomiske konsekvenser for de to reiselystne.

Laster Twitter-innhold

Presidentvalget kort forklart

3. november 2020 velger USA sin neste president. President Donald Trump stiller til gjenvalg for Republikanerne. Joe Biden stiller som presidentkandidat for Demokratene. Rekordmange amerikanere stemmer via post i år, og vi vet ikke når resultatet blir klart. Trump sier han ikke stoler på poststemmene. Samtidig mener Demokratene at man skal bruke lenger tid enn vanlig på å telle opp nettopp disse. Mange frykter kaos i ukene etter valget. Hva skjer om Trump ikke aksepterer et nederlag?
Grupper som Proud boys og Antifa har fått mye oppmerksomhet den siste tiden. Den ekstremistiske hatgruppen Proud boys jublet da president Donald Trump sa «stand back and stand by» i den første presidentdebatten. Samtidig forbereder Boogaloo bois seg på borgerkrig, mens medlemmer av Antifa på venstresiden er villige til å bruke vold i kampen mot rasister og fascister. Kan valget utløse en krig mellom disse gruppene? Og er de farlige?
3. november 2020 velger amerikanerne sin neste president. Donald Trump stiller til gjenvalg for Republikanerne. Joe Biden stiller som presidentkandidat for Demokratene. Ved forrige presidentvalg vant Trump til tross for at Hillary Clinton fikk flest stemmer. Hvordan kan det skje? Her er to ting du må vite for å forstå USA-valget.

SISTE NYTT

Siste nytt