NRK Meny
Normal

Knuste sin luksus-Mercedes i protest

En sørkoreaner knuste sin Mercedes fordi han ikke fikk bytte bil eller pengene tilbake.

En mann gikk løs på egen bil i Sør-Korea. En Mercedes-Benz S63 AMG var offeret, etter at bilen hadde hatt problemer med motoren og vært flere ganger på verksted uten at det fikset problemet. Da han ikke fikk igjen penger for bilen, ødela han bilen i protest.

KNUSER SIN EGEN BIL: Yu Je-ha var så oppgitt over bilforhandlerens kundeservice at han gikk løs på sin egen bil med en golfkølle.

I byen Gwangju i Sør-Korea forrige fredag fikk Mercedes-Benz forhandleren «Shing Sung Motors» oppleve noe utenom det vanlige.

Yu Je-ha kjøpte en Mercedes S63 AMG for en 500.000 dollar av bilforhandleren i mars i år og har siden hatt trøbbel med motoren.

Golfkølle-protest

Bilen har hatt motorproblemer som verkstedet ikke klarte å fikse og Yu ville dermed bytte til en annen bil eller ha refundert beløpet han ga for bilen.

Men bilforhandleren ba ham om å vente og det svaret likte han ikke, ifølge Reuters. Dermed hamret han løs på bilen med en golfkølle på grunn av for dårlig kundeservice.

Ble anmeldt

Yu sin «protest» resulterte i en anmeldelse fremmet av bilforhandleren. I dag trakk bilforhandleren anmeldelsen og har nå begynt å forhandle med Yu, ifølge Gwangju-politiet.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt