HIV-positiv mann kan bevisst ha smittet over 30 mennesker

Myndighetene i den amerikanske delstaten Missouri frykter at en HIV-positiv mann bevisst kan ha smittet over 30 uanende seksualpartnere etter å ha funnet hans hemmelige videoopptak.

Michael Johnson

Michael Johnson kan få livstid i fengsel dersom han blir dømt.

Foto: Politiet i St. Charles

Michael Johnson (22) er allerede tiltalt for å ha hatt seks med fem personer uten å ha fortalt dem at han er HIV-positiv.

Men politiet har nå funnet opptak av mer enn 30 videoer som viser Johnson ha ubeskyttet sex med forskjellige partnere, ifølge lokale medier i St. Charles i Missouri.

Politiet fant flere skjulte kamera i hybelen til Johnson og undersøkte datamaskinen hans.

– På datamaskinen var det 32 filmer hvor Johnson har ubeskyttet sex, sier aktor i St. Charles County, Tim Lohmar, til den lokale TV-kanalen KMOV.

Prøver å spore opp partnerne

Mange av filmene virker å ha vært filmet på universitetsområdet til Universitetet i St. Charles, hvor Johnson er tidligere student og medlem av brytelaget.

– Man kan trygt si at flere av disse opptakene ble gjort på hybelen hans på universitetet. Det vet vi fordi vi kjenner igjen møblene, sier Lohmar.

Myndighetene er nå i gang med å oppspore de personene som er med i filmene til Johnson.

De mener å tro at disse menneskene ikke visste at 22-åringen har HIV, viruset som forårsaker aids, eller at de ble filmet. De ber nå alle som har vært intim med Johnson om å kontakte dem.

Dersom han blir dømt for forholdet, kan Michael Johnson bli dømt til livstid i fengsel.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt