Hopp til innhold

Justin Timberlake siktet for fyllekjøring

Popstjernen skal ha nektet å ta en promilletest da han ble stoppet av politiet.

Mugshot av Justin Timberlake.

MUGSHOT: Politiet har offentliggjort dette bildet av popstjerna Justin Timberlake, som ble tatt da han ble arrestert.

Foto: SAG Harbor Police Department

Ifølge ABC News ble Justin Timberlake (43) pågrepet mandag kveld. I en uttalelse fra politiet heter det at han ble stoppet i Sag Harbor, en landsby i ferieparadiset Hamptons utenfor New York.

– Etter nærmere undersøkelser ble det fastslått at Timerlake kjørte i beruset tilstand, heter det i uttalelsen.

Popstjernen ble stilt for retten og ble løslatt fra politiets varetekt i New York tirsdag morgen, ifølge advokaten hans Ed Burke.

– Siktelsen var på et enkelt punkt fordi han nektet å ta pusteprøven. Han ble også siktet for å ikke ha stanset ved et stoppskilt og unnlatt å holde seg i kjørefeltet, sier Burke til US Weekly.

Timberlake ble løslatt uten kausjon etter en natt i arresten. Hans neste rettsdato er 26. juli, ifølge statsadvokatens kontor i Suffolk County, skriver AP News.

Kjendisnettstedet TMZ skriver at Timberlake ifølge vitner skal ha møtt venner på et hotell for å spise middag mandag kveld. Rundt klokken 00.30 skal superstjerna ha satt seg bak rattet for å kjøre hjem, men ble raskt stoppet av politiet.

Justin Timberlake

Justin Timberlake opptrer under iHeartRadio Music Awards på Dolby Theatre i Los Angeles, 1. april i år.

Foto: Mario Anzuoni / Reuters

Nettstedet har også publisert bilder som skal vise en tilsynelatende avslappet Timberlake forlate politistasjonen sammen sin advokat tirsdag morgen.

Timberlake selv har ikke kommentert hendelsen.

Den tidligere *NSYNC-medlemmet er for tiden på turne, har to konserter i Chicago denne helgen og to show i New York City neste uke.

Timberlake fikk først enorm popularitet som medlem av guttebandet *NYSNC på slutten av 90-tallet og begynnelsen av 2000-tallet – før han ble soloartist i 2002.

Hans første utgivelse, «Justified», solgte millioner av eksemplarer og inneholdt hitene «Cry» Me A River» og «Rock Your Body.»

Timberlake har også spilt i flere store kinofilmer, som «The Social Network», «Bad Teacher» og «Friends With Benefits».

Han har vunnet ti Grammy-priser og fire Primetime Emmy-priser.

Justin Timberlake

Justin Timberlake og Jesse Eisenberg vist i en scene fra filmen «The Social Network. Filmen ble Oscar-nominert for beste film i 2011.

Foto: Merrick Morton / Reuters

SISTE NYTT

Siste nytt

Modellen Bella Hadid, her på rød løper på filmfestivalen i Cannes 23. mai. Hun har en sort kjole med bare ermer og v-utringing. Det mørke håret er satt opp og hun har lange øredobber med blanke steiner.

Adidas dropper Bella Hadid-reklame

Staten Israel kritiserte en Adidas-reklame med den halvt palestinske modellen Bella Hadid. Nå er hun droppet fra kampanjen.

Momen Jaber spikrer tepper på plass

Palestinere til Hamas: – Ikke bruk oss som menne­skelige skjold

Israel bomber flyktningleirer og sivile i jakten på Hamas-toppene. Palestinere som NRK har snakket med, har en beskjed til krigere som gjemmer seg blant sivile.

Biden faller på flytrappa

Øyeblikkene som kan felle Biden

Det startet med noen fall, et feil navn her og der, antydninger om dårlig hukommelse. Nå vakler den amerikanske presidenten mer enn noen gang.