NRK Meny
Normal

Julian (7) savnet etter terroren i Barcelona - familien ber om hjelp

Familien til syv år gamle Julian etterlyser gutten på Facebook etter terrorangrepet i Spania. Han skal ha kommet bort fra moren sin under angrepet.

Etterlysning Facebook

ETTERLYSNING: Familien til den savnede gutten ber folk, spesielt de som har familie eller venner i Barcelona, om å like og dele Facebook-etterlysningen.

Foto: Skjermdump, Facebook

SAVNET I BARCELONA.

Søskenbarnet mitt, Julian Alessandro Cadman er savnet. Vær så snill, lik og del. Vi har funnet Jom (moren hans, mitt svigersøskenbarn) og hun er på sykehus, i alvorlig men stabil tilstand.

Den fortvilede Facebook-posten er skrevet av George Cadman, som er i familie med den syv år gamle gutten som er savnet. 7-åringen var sammen med moren sin i Barcelona da terrorangrepet skjedde, men kom bort fra henne, ifølge familien.

Oppfordrer til å dele

«Julian er 7 år gammel og var ute med Jom da de kom fra hverandre, på grunn av terrorhendelsene. Vær så snill og del, spesielt hvis du har familie eller venner i Barcelona. Tusen takk», skriver Cadman.

Etterlysning Facebook

BER FOLK DELE: «Vær så snill og del, spesielt hvis du har familie eller venner i Barcelona», skriver George Cadman på Facebook.

Foto: Skjermdump, Facebook

Også bestefar og venner etterlyser

Ifølge avisa The Telegraph, som først meldte om etterlysningen, er 7-åringen trolig britisk, men bor i Australia.

Også venner av foreldrene til gutten, og bestefaren til 7-åringen har delt etterlysningen på Facebook:

«Barnebarnet mitt Julian Alessandro Cadman er savnet. Vær så snill, lik og del» skriver Tony Cadman på Facebook.

Sarah Auzner, som skriver på Facebook at hun er venn av Jom og Andrew Cadman, ber folk innstendig om å dele bildet:

«Vår venns sønn Julian kom bort fra familien sin under angrepet i Barcelona. Kan dere vær så snill dele dette bildet i håp om at han vil bli gjenforent med sin familie. Vær så, vær så snill og del dette bildet så han kan være med familien sin. Vi er fra oss av bekymring.»

Australier fortsatt savnet

Ifølge australske myndigheter er én australier fortsatt savnet, melder avisa The Local.

To australske kvinner er i alvorlig, men stabil tilstand på sykehus. To australske menn ble også rammet, men er ikke alvorlig skadd, skriver avisa.

13 personer ble drept da en varebil pløyde gjennom den folksomme hovedgaten Las Ramblas i turistbyen Barcelona. Over 100 mennesker skal være skadet, flere av dem alvorlig.

Det er foreløpig ikke kjent hvem alle ofrene er, men de rammede skal være fra 34 ulike land ifølge spanske helsemyndigheter. Tre tyskere og en belgier er identifisert og bekreftet døde.

Spain Barcelona

BARCELONA-TERROR: Skadde får behandling i Barcelona etter at en varebil meide ned fotgjengere i den historiske gaten Las Ramblas.

Foto: Oriol Duran / AP

En tre år gammel jente skal være det yngste offeret, skriver avisa The Guardian fredag morgen. Et annet barn, en seks år gammel jente, skal være alvorlig skadd på sykehus, ifølge avisa.

26 franske statsborgere ble skadd i angrepet, opplyser det franske utenriksdepartementet. Ingen nordmenn skal være blant de drepte eller alvorlig skadde.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt